בעיה ב PHP

elik98

New member
בעיה ב PHP

אני בונה אתר בעזרת מערכת הפורטלים PHP-NUKE 6.5 כל המילים בעברית מוצגות בעזרת גופן WINDOWS-1255 הבעיה שלי מתבטת בכך שכאשר אני מוסיף כתבה לאתר כל הסימני פיסוק , שאלה , נקודות... איך שהוא קופצות מסוף השורה לתחילתה , הערה - הכתבות שלי כתובות דרך פנקס-כתובות של וינדוס ואני מבצע COPY-PASTE לדוגמה: במקום : " האתר הבא, מתמקד בתחום הספורט המוטורי." יוצג : ".האתר הבא, מתמקד בתחום הספורט המוטורי" כמו כן הדבר גורם בעיות כאשר יש מספרים ואחריהם נקודה באמצע השורה. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להפיכת התווים? או אולי פתרון אחר? בתודה, Elik

Xiao Xiao

New member
תנסה את זה:

תוסיף לתג HTML שבו נכנס הטקסט את המאפיין הבא: dir="rtl" אתה יכול להכניס אותו בBODY אבל הוא יהפוך את הסדר של הכל אפילו סדר של טבלאות למשל התא השמאלי ביותר יהיה הימני ביותר וכו'.

MasterNir

New member
אתה משתמש בשרת שלך?

או בשרת קנוי/חנמי ? כי כשאני הגדרתי ת'שרת שלי הייתי צריך גם להגדית את הקידוד בררית מחדל ... אולי אתה לא עשית את זה .....

elik98

New member
ל MasterNir.

השרת הוא חינמי , של ליקוס. לא הייתה לי הגדרת קידוד בזמן ההתקנה וגם עכשיו כאשר אני בודק את לוח המנהלים אינני מוצא פונקמיה כזו.

MasterNir

New member
לא אמורה להיות לך הגדרה כזאת בליקוס

..... זה אמור להיות כשאתה קובע את ההגדרות בשרת ...

MasterNir

New member
.htaccess

אני על הניד שלי אז אין לי פה את זה אבל נראה לי שאתה יכול להשתמש ב.htaccess בשביל לשנות את ההגדרות ... * אני לא יכול להביא לך את הקוד לסים בפנים כי אין לי כאן .... אני יחפש בבית ....

MasterNir

New member
שיט אחי שככתי ....

ישר כשהגעתי הביתה איזה שלושה אנשים התחילו לנדנד לי ..... ושככתי ..... אבל אני ממשיך לחפש לך .......

MasterNir

New member
מצאתי אבל .........................

זה בהגדרות של PHP .... אין לך גישה אל זה .... תחפש בפורום בוני אתרים אולי שם יוכלו לעזור לך לשנות את הקידוד דרך HTML בתחילת העמוד....

elik98

New member
לצערי זה לא מצליח

ניסיתי , להכניס את הקוד לHEADER ששם בעצם שוכן הקוד של הHTML הוא ואני מקבל הודעות שגיעה. לגבי תג HTML בו נכנס הTXT , לצערי אינני יודע היכן הוא ממוקם. תודה על נסיון לעזור.

למעלה