בעיה ב-MOVELAST

בעיה ב-MOVELAST

הקוד: rdmin2.open "select * from clcard" rdmin2.movelast numn=rdmin2.fields("num") response.write numn rdmin2.close השגיאה: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error ´80040e24´ Rowset does not support fetching backward. /yyy.asp, line 13

*gemini*

New member
אני חושבת שאת צריכה להשתמש ב

adOpenDynamic או ב adOpenStatic כדי לזוז אחורה.

זהר פלד

New member
את בטוחה שהבעיה היא ב movelast?

כי לפי התיאור של השגיאה זה בשורה שאחרי זה... בנסיון לשלוף מידע מתוך ה recordset... על איזה שורה מדברת ההודעה?

rmarko

New member
יש לי שתי שאלות ../images/Emo17.gif

והרבה מאד סימני
למה בכלל השגיאה אומרת שהרקורדסט לא יכול לזוז אחורה, אם יש פה נסיון להגיע לרשומה האחרונה? הניחוש שלי הוא שבפועל MoveLast הולך קדימה עד שמגיע ל- EOF ואז הולך אחורה?
למה היה צריך להגדיר adUseClient? אם היה מדובר ב- Open str, conn, 2, 3 (כלומר adOpenDynamic ו- adLockOptimistic) עדיין היה בזה צורך? ...מה ה´קטע´ בכלל של CursorLocation, באותה הזדמנות.

rmarko

New member
../images/Emo17.gif איזה יופי, הנוטה פה ../images/Emo17.gif

הקפצונת קטנה למען הגשמת משאלה

Anytime, מותק...

ה-adUseClient בסה"כ אומר שהשליטה המלאה בסמן של ה-Recordset שייכת לקליינט. מה שנותן לו דינמיקה מוחלטת... קדימה, אחורה, למעלה, למטה... וכמובן, הצגה של כל סוגי הנתונים מבלי לקצץ שום דבר (בעיה מוכרת עם שדות text/ntext ב-SQL). שימוש ב-Static או Dynamic כהגדרה ל-Cursor, עדיין משאירה אותו בשליטת השרת... וקטונתי מלהסביר את חוסר העקביות שבדבר. אם יסלח לי כבודו.

*gemini*

New member
אפשר עם שניהם. שניהם יודעים לקרוא

אחורה. ההבדל הוא שהסטטי לא יודע עם בוצעו שינויים בטבלה מאז שהיא נפתחה, והדינמי כן.

למעלה