בעיה ב HOTMAIL

JAVAMAN

New member
בעיה ב HOTMAIL../images/Emo53.gif

שאלה שלא כל כך מתאימה לפה אבל אני די אובד עצות. משום מה בשבוע האחרון אני לא יכול להכנס אל האימייל שלי ב HOTMAIL כמו כן אי אפשר להכנס אל האתר MSN.COM מישהו יודע מדוע ולמה ?

אביטל +

New member
מה קורה כשאתה נכנס לHOTMAIL

אתה מקבל הודעה על סיסמא שגוייה או משהו דומה ? בשבוע שעבר היו מדי פעם בעיות בשירות שלהם אבל אני מצליחה להיכנס בימים האחרונים בלי בעיה. אם לא נכנסת הרבה זמן לחשבון אז ייתכן שהוא התבטל יש להם מדיניות שכזאת...

JAVAMAN

New member
המצב הוא כזה

אני נכנס אל ה LOGIN מכניס את הפרטים שלי , המערכת חושבת וכותבת לי אחרי כמה דקות שהדף לא נמצא. אין בעיה בסיסמה או משהו כזה. בחשבונות אחרים של HOTMIL שברשותי אני נכנס ללא בעיה. ומה שבטוח שלא עברו 45 ימים מהפעם האחרונה שביקרתי בחשבון. כמו כן אני לא מצליח להכנס לכתובת MSN.COM זה לא נשמע קצת מוזר ? אני באמת לא מבין מה קורה פה ?

אביטל +

New member
באמת מוזר

דבר אחד שאפשר לנסות זה לרוקן את ה cache של ה browser דבר שני, אם יש לך outlook express אתה יכול להשתמש בו לשימוש בחשבון ואפשרות אחרונה שעולה בראשי - ליצור קשר עם התמיכה שלהם אולי הכתובת [email protected]

yair24

Member
תנסה ממחשב אחר ...

ואם זה לא עובד אז תנסה מנטסקייפ ותראה אם הוא כן נותן לך להיכנס. יאיר

JAVAMAN

New member
המצב הוא כזה

אני נכנס אל ה LOGIN מכניס את הפרטים שלי , המערכת חושבת וכותבת לי אחרי כמה דקות שהדף לא נמצא. אין בעיה בסיסמה או משהו כזה. בחשבונות אחרים של HOTMIL שברשותי אני נכנס ללא בעיה. ומה שבטוח שלא עברו 45 ימים מהפעם האחרונה שביקרתי בחשבון. כמו כן אני לא מצליח להכנס לכתובת MSN.COM זה לא נשמע קצת מוזר ? אני באמת לא מבין מה קורה פה ?

שאקל

New member
תבדוק הגדרות אבטחה

נתקלתי בתופעה דומה באתר אחר. מה שעשיתי היה לבדוק הגדרות של אבטחה של הדפדפן אקספלורר שלך. כנס לInternet Options לAdvanced תבדוק ש Use SSL 2.0 USE SSL 3.0 מסומנים. מקוה שזה יעזור. האם התקנת לאחרונה דפדפן מחדש או גרסה חדשה? אם כן אז הסיבה היא בהגדרות שלך. משהו שם השתנה.

arik23m

New member
welcomr to the club

לפי מה שאני יודע הוטמייל "עובדים על התשתיות" ובקרוב השירות לא יהיה כ"כ חינם יצא לך כבר לקבל מכתבים כמו:(בתרגום מאנגלית כמובן..) אנא הפץ מכתב זה בין רשימתך הוטמייל מענונינת לראות כי החשבון שלך פעיל... מנויים שלא ישלחו מכתב זה איננו יכולים להבטיח להם כניסה לחשבון הדואר.. בלה בלה בלה.. בקיצור, במילים אחרות-"תעשה טובה תפנו לנו כבר את החשבון ! אנחנו הולכים על מסחריות!!" קיבלתי מכתב בסגנון הזה אולי 3 פעמים... לדעתי התקלות האחרונות הם מכוונות רק מתוך האינטרס הזה.

yair24

Member
זה ממש לא נכון...

מכתבים שנשלחים מצוות HOTMAIL מסומנים בדרך כלל בסימן מיוחד שאומר שהמכתב הוא מהצוות של HOTMAIL. המכתבים שאתה מדבר עליהם נשלחים מאיזה טמבל/ים שהחליטו לראות אם באמת מעבירים את המכתבים שלהם הלאה... משהו כמו מכתבי השרשרת המטופשים שנשלחים ברשת... עכשיו תגיד לי שאתה גם באמת מעביר אותם הלאה כן? תחשוב בהיגיון: לדעתך צוות הוטמייל לא יכול לשלוח את המכתבים האלה בעצמו לכל המנויים שלו בו זמנית???? אתה חושב שהם צריכים שאתה תשלח את המכתבים האלה לאנשים שבספר האורחים שלך? הרי יש להם יכולת לשלוח בעצמם מיידית מכתב לכל המנויים שלהם (והם כבר עשו את זה) יאיר

arik23m

New member
zזה נכון,אבל.. (שאלה לסיום../images/Emo70.gif

לאחרונה, נשלחו לי מכתבים כאילה כאשר המכתב המקורי הוא של הוטמייל ובחתימה שלהם וכו´..אני לא מעביר וגם ככה מנסה להתנתק מהם כמה שיותר מהר סתם קרציות.. וקמצנים על מקום..יש לי איזה 2-3 מכתבים עם טקסט בלבד שם והם טוענים שאני כבר משתמש ב80% מהחשבון.. בקיצור עלובים. שאלה: מישהו מכיר איך אפשר להגדיר שרת דואר ברשת(חינמי כמובן) דרך אאוטלוק ??

אביטל +

New member
נסה את newmail

הם לא חסרי בעיות אבל הם חינם, אפשר גם דרך הווב וגם דרך OE

arik23m

New member
אכן לא חסרי בעיות...

אני מנסה להירשם שעה... וזה מה אני מקבל: HTTP/1.1 404 Object Not Found

אביטל +

New member
אבל לדעתי הם שווים ניסיון

אני משתמשת בהם כבר יותר משנתיים חכה מספר ימים ונסה שוב או שתכתוב להם על זה