בעיה ב-FS2002

יגאל13

New member
בעיה ב-FS2002

יש לי בעיה שצצה היום, אני שיחקתי היום נכנסתי למשחק והכל היה בסדר. יצאתי ונכנסתי עוד פעם למשחק ואז הוא כותב לי שהוא מצא 3rd party software. אני אומר לא לא להפעיל את זה ואז הוא טוען קצת בדף הפתיחה ויוצא לוינדוס. מה אני יכול לעשות בנוגע לבעייה זו? תודה מראש:)

יגאל13

New member
אפאפאפאפאפאפאפאפאפאפ

למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה למעלה קדימה למעלה

יגאל13

New member
אמממ

את הסימולטור כן... אך יש לי אותו בערך שנה וכלום לא קרה מאז... אתה יכול להסביר למה התכוונתה שהורדתי אותו מהאינטרנט?

umbo

New member
הורדת כניראה מטוס .....

אוסנריו מהאינטרנט שדורש אישור מיוחד, או שחסר לו מחוון או משהוא דומה בתא הטייס. כשהוא מבקש - תאשר והכל יפעל כרגיל

יגאל13

New member
אני מאשר לו

כל פעם אך הוא מסרב לפתוח את המשחק... הסרתי את המשחק הורדתי את כל הדגמי מטוסים.. והתקנתי שוב ואותה הבעיה.. אבל זה יכול להיות בעיה גם בסינרים??

למעלה