בעיה ב- Dr. DivX עם אודיו AC3

amitinok

New member
בעיה ב- Dr. DivX עם אודיו AC3

שלום לכולם, הורדתי את "שר הטבעות" בגרסת 4 חלקים (אודיו 5.1 ערוצים AC3) אבל לצערי ה-DVD שלי לא קרא את התמונה (יש לי פיוניר 575!). בקיצור, הבנתי שהסרט קודד בפורמט Xvid שהמכשיר לא מסוגל לקרוא, והחלטתי לקודד מחדש ל- DivX. עכשיו, בתוכנה Dr.DivX לא הצלחתי להגדיר לו שלא ישנה את האודיו וכל פעם הוא שינה לי אותו ל- 2 ערוצים. קראתי במדריך שלו שכפותחים קובץ עם אודיו AC3 הוא מיד מזהה אותו ונותן לך אופציה להשאיר אותו כ- AC3. לצערי, כל פעם שאני פותח שם קובץ עם AC3 אני לא מקבל את האופציה הרלוונטית שהמדריך מדבר עליה והאודיו משתנה לי... מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור?? אגב, התקנתי כל פילטר AC3 אפשרי על המחשב... תודה וחג שמח לכולם, עמי

amitinok

New member
כן, זה פשוט לא עובד..

כן, יש לי את הגירסה האחרונה (1.06). וזה קורה באופן פשוט עקבי!! כל סרט שהורדתי עם אודיו AC3 ואני פותח אותו עם Dr.DivX, אני לא מקבל את האופציה "השאר את ה- AC3 כפי שהוא" ובהכרח הוא משנה לי אותו ל- MP3 שני ערוצים... מה אפשר לעשות?? עמי

amitinok

New member
בבקשה עזרה חברים !!!

חבר'ה, אם מישהו מכם עובד עם התוכנה Dr.DivX בבקשה שיסביר לי איך פותרים את בעיית האודיו... התוכנה לא מאפשרת לי להשאיר את האודיו כ-AC3 בכל סרט שרק ניסיתי... אשמח לעזרה ממי שיודע, תודה.

למעלה