בעיה ב-audio mix down חייב עזרה

המשנן

New member
בעיה ב-audio mix down חייב עזרה

אני בא לעשות אקספורט לפריוקט ומופיעה לי הודעה כזאת: "the left and right locators must be set" מה זה אומר ואיך אני פותר את הבעיה?

Involver

New member
קבל

אתה צריך להגדיר את הגבולות של הקטע (מסומן בצהוב) ע"י העכבר אתה פשוט לוחץ קליק שמאלי למעלה (איפה שמסומן) וכאילו "גורר". אצלך בטח יש גירסה אחרת של קיובייס אז זה בצבע קצת שונה אבל הרעיון הוא אותו הדבר, אצלך זה יסומן בכחול.

הו הו הו ../images/Emo152.gif

יש לך אימיול שמה, בפינה למטה... מוריד לא חוקי?

Involver

New member
ז'קלין כפרע זאת את ?

עד כמה שידוע לי, אימיול היא עדיין תוכנה חוקית,תלוי מה מורידים. חוץ מזה ביננו, ראית עם איזו גרסה של קיובייס אני עובד ? אם הייתי בעניין ההורדות את לא חושבת שהייתי מוריד גרסה יותר מתקדמת מהגרסה שנמצאה בחפירות במערת המכפלה ?

../images/Emo3.gif

כתבת: "את לא חושבת שהייתי מוריד גרסה יותר מתקדמת מהגרסה שנמצאה בחפירות במערת המכפלה ?" והרי זה בדיוק מה שהפרד הזה עושה שם, לא?
אבל מה... העיניים שלו קשורות. מה שאומר - LowID. מה שאומר - הורדות איטיות. אם תהית למה קיובייס SX 3 לא ירד בחצי שנה האחרונה - זה בגלל זה
(ילדים, עזרו לאינבולבר להוריד יותר מהר...
)

Tsvikiyahoo

New member
לז'קלין...../images/Emo3.gif

אם תקחי קצת הפסקה מלחפש את סבא'לה בקטנות, תוכלי לחפש הודעות קודמות שלי בפורום ותגלי שאני לא חדש לקיובייס, ואני עובד עם הגרסה הארכיאולוגית כבר המון זמן. גרסאות מתקדמות משלי יש באימיול כבר יותר משנתיים ועדיין לא הורדתי, למה שאני אוריד עכשיו? או אולי את טוענת שמכיוון שיש לי LowId אז אני בטח מוריד את גרסה 3 כבר שנה ו-4 חודשים, זה פשוט יורד לאט... בואי נעשה הסכם קטן - מדי פעם אני אצרף תמונה מעודכנת של סשן קיובייס ואת תוכלי לעקוב ולראות שאני לא משנה את הגרסה לחדשה יותר, אוקיי ? ונתחיל עכשיו דרך אגב,מכיוון שאת כזאת מומחית באימיול (לא שאני אומר שהורדת משם את הקיובייס 3 , חס וחלילה. ברור לי שקנית אותו בחלילית ויש לך אימיול רק בשביל הפורנו) אולי באמת תוכלי לעזור לסבא'לה להוריד את ה- LowId ?

bigm4

New member
אחי שאלה הכי נפוצה שיש כאן...

תתחיל לחפש קצת ותמצא תתשובה של השאלה אפילו בדף הזה ואם לא אז כנס לשאלות נפוצות... אל תשאל שאלות אם לא חיפשת תתשובות לפני כי אנשים לא יענו לך פשוט... זאת השאלה הכי נפוצה כאן...

למעלה