בעיה בתרגום

freedom rider

New member
זה היה שמו של הארנב שלנו ../images/Emo13.gif

מיץ שזיפים הארנב החביב, שהתגורר בחצר ביתנו בסקוקי והסב לנו אושר ונחת

vegan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

freedom rider

New member
אולי

לצאת לישיבה חשובה? אצלי בעבודה - כל הישיבות אותו דבר (לא משנה באיזה חדר יושבים ועל מה).

איתמר ש

New member
אגב ´כס האסלה´

אולי יש למישהו הצעה מקורית לְשם ל´קרש´ של האסלה (אימתו של כל גבר נשוי), שכבר בערך 60 שנה לא עשוי מקרש? (כמובן שאפשר להגיד ´מושב/כס האסלה´, אבל דרוש פה שם יותר עממי-סלנגי)

גנגי

New member
כס הכבוד...

אַסְלָן. ואלה נימוקי השופטים: השורש -א.ס.ל., כמו "אסלה". מצד שני - נהנים שם, לא? יושבים כמו בסלון, ואכן יש גם השורש "ס.ל.נ." ומהו הגבר שלא מרים את המושב הלזה? עצלן, לא? ובעיראקית היו אומרין- "עסלן". אבל כיום אין הבדל של ביטוי בין ע´ ל-א´, ועל כן - "אסלן".

בדיוק לפני כמה ימים

מיודעתינו רעות רבקה שאלה אותי (מתא של אחד של שירותים לשני) מדוע לדעתי גברים מפיקים הנאה מן הפעולה ואנחנו- לא. דעתי הייתה שזה עניין תרבותי- הציפיה מן האישה היא שלא תהנה מדברים כאלה ולכן, איננה נהנית. האמנם? מה דעתן של הפמיניסטיות? ("אשה נהנית מיצוא בדיוק כמו גבר!")

גנגי

New member
מי, מי לא נהנית?! שתקום!

מצפים מהאישה, ומהפולנייה בפרט, שלא תיהנה משום דבר, לא רק מפעולת המעיים. ואני אומרת: מה-זה?!!!!
גם לא ליהנות מסקס וגם לא מ...?! לא בא בחשבון! לפחות מחירבון מגיע לנו ליהנות!

shellyland

New member
אני צריכה להכיר לך את אחותי, בירה

שמפיקה הנאה מירבית מכל פעולות הגוף, ובעיקר מלתקוע גרעפס גדול אחרי ארוחה טובה. כבר קוראת לה שתספר לך בעצמה. ~~ פמיניסטיות למען יציאות סדירות ~~~

קראולה

New member
אין כמו חירבון להרגשה טובה

היה לי פעם ידיד ששנא שאני אומרת שאני הולכת לחרבן. הוא טען שזה לא נשי ושאנחנו צריכות להתפנות ןלא לחרבן. אם אני אשמע על בת שחושבת כמוהו אני אישית ארצח אותה. לפחות מילולית. בכל אופן, אין כמו לחרבן, להפליץ ולתקוע גרעפסים. זה משחרר, ואם את מכירה בנים שחושבים שבנות לא צריכות לחרבן להפליץ ו.... אז תחפשי משהו אחר וזהו

nitzano

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

That was very interesting to read your answers

למעלה