בעיה בתצוגה

ד ו ב י ר

New member
בעיה בתצוגה

ב"ה שלום יש לי בעיה, שאם אני כותב דף ויש עליו שגיאה, האקספלורר מוציא פלט שיש שגיאה, אבל הפלט מופיע באותיות קטנות מאוד וכמעט אי אפשר לקרוא. זה קרא לי פתאום לאחרונה. בנוסף לזה יש לי גם בעיה שהדפים שכתבתי בעברית, מופיעים בצורה של סימנים וקישקושים, ולא העברית הרגילה, וגם זה משהו שקרא לי רק לאחרונה. (למעשה, העברית שמופיעה בתוך הפקדים היא בסדר, הבעיה היא בעברית שאני כותב בין תגיות ה html). אני שואל בפורום כאן, כי באופן עקרוני, האקספלורר שלי הוא מצויין, אפשר לראות בעברית ובאגלית, בדקתי את הגופנים והם בסדר, וגם הקידוד בסדר, וזה משהו שקורה לי רק בדפי aspx. אם מישהו נתקל בבעיה, אני אשמח לדעת מה הפתרון. תודה רבה מראש

ד ו ב י ר

New member
שאלה נוספת

כתבתי את הפונקציה הבאה:
void page_load(Object sender, EventArgs e) { Response.Write("Before flush<br />"); Response.Flush(); for (int i = 0; i <= 5000; i++) { // just wasting time } Response.Write("After flush, before clear<br />"); Response.Clear(); for (int i = 0; i <= 5000; i++) { // just wasting time } Response.Write("After clear, before end<br />"); Response.End(); for (int i = 0; i <= 5000; i++) { // just wasing time } Response.Write("After end<br />"); }​
המטרה של הלולאות הוא לראות את ההשפעה של הפונקציות על Response. כשהפעלתי את זה בדפדפן, כל הפלט שאמור לצאת, יוצא מיד, וזה לא נראה שהלולאות אכן מבזבזות זמן. (דרך אגב, ניסיתי להריץ את הלולאות עד לערכים כמו 1000000000 כי חשבתי שאולי 5000 זה לא מספיחק, אבל זה לא עזר). מישהו יודע למה זה קורה? תודה רבה מראש

Zeliran

New member
רגע, אז תן לי להבין...

התוכנית שלך עובדת יותר מדיי מהר? אכן בעייתי.. כל כך לא מקנא בך..
מקסימום אתה יכול להוסיף פקודה בתוך לולאה שתדפיס את i כדי שתהיה בטוח שהיא לא קופצת מעל שום שורה ותוכל להיות בטוח ושמח שיש לך מחשב על ששום דבר לא עוצר אותו. הידד

Zeliran

New member
........

אתה צריך להחליף את הקידוד של העמוד ל windows-1255 (גם בקובץ ה config) בעיקרון גם קידוד של utf-8 יעשה את העבודה.. ובקשר לגודל הכתב - view->text size ובמקרה שיש לך עכבר עם גלגלת, אז אתה יכול ללחוץ עך Ctrl ולהזיז את הגלגלת כדי לשנות את גודל הכתב..

Zeliran

New member
......

כדי להגדיר לעמוד עצמו נדמה לי שעושים זאת ע"י הוספת טאג meta כדי להגדיר ב web.config אז תשנה את הערך של requestEncoding, responseEncoding לקידוד המתאים (עברית: windows-1255, או utf-8) אם אתה מחפש דוגמית

ד ו ב י ר

New member
אז השאלה הבאה שלי תהיה,

מדוע עד עכשיו זה עבד, ופתאום זה הפסיק? עודש משהו. כשאני מסתכל בקידוד של האקספלורר, כתוב שהוא מקוד ב utf-8, אז אולי זה לא מספיק טוב. תודה רבה מראש

למעלה