בעיה בתפריט javascript

gili gili

New member
בעיה בתפריט javascript

בניתי pop up ומיקמתי אותו בדיוק מעל סרטון פלאש. כשעוברים על הלינקים בתפריט, שורת הלינקים שנפתחת מתחתם לא נראית. הסרטון מכסה את הלינקים שנפתחים וכמובן שאי אפשר ללחוץ עליהם. האם אני יכולה להגדיר היררכיה בקוד ג´אווה סקריפט ולמקם את התפריט כעליון ביותר , ואת הסרטון כתחתון ביותר, על מנת שהלינקים ייפתחו על הסרטון ולא מתחתיו?

אתה לא יכול

בתפריטי SELECT ובפלאש יש לך אתה הבעיה שהם עולים על הכל ואתה לא יכול להעלות עליהם עם שכבות ולא כלום. לתפריטי SELECT יש אפשרות להחביא אותם ברגע שעולים עליהם, אבל בפלאש לא נראה לי פרקטי הרעיון הזה.

gili gili

New member
תודה ../images/Emo68.gif

אני בת. אני קצת מאוכזבת... זה אומר שאני צריכה לשנות את כל העיצוב. תודה על המידע.

יש לזה פתרון ....

אז ככה קודם כל תלוי במה כתבת את התפריט האם בקוד שאת כתבת או בקוד מוכן? מעבר לכך אכן יש בעיה של אובייקטים Redended אבל יש לזה פתרון ב ASP. כנסי לאתר של מייקרוסופט תראי את אותה בעיה שאת מציגה באתר שלהם...כמובן שאין שם בג וזה עובד. הרעיון מאוד פשוט, ברגע שאת עוברת עם העכבר מעל התפריט את צריכה לעשות את החלק של האובייקט השני invisivble והפוך...כך זה עובד ....

חיפשתי וחיפשתי

איפה מיקרוסופט משתמשים בפלאש ? וגם לא הבנתי מה הקשר ל- ASP . את הפלאש כולו אי אפשר לעשות invisible כי אז לא רואים אותו, ולא נראה לי פרקטי את החלק העליון (אם הוא חשוב) לעשות בקובץ נפרד, ככה שיש לך שני פלאש.

אוק´....עכשיו ראיתי שהיא משתמשת

בפלאש...אופס...טעות שלי. חשבתי שהיא משתמש בקוד מלא! כי אז מה שאמרתי נכון...אחרת לא להתייחס. קבל התנצלות!

gili gili

New member
אני מקווה שמישהו עובד על

פתרון לבעיה הזאת ברגעים אלה. אולי מישהו במיקרוסופט... אני בינתיים מעצבת מחדש את העמוד.

למעלה