בעיה בתנוחת דוגי

אני2222

New member
בעיה בתנוחת דוגי

ניסיתי עם חברתי לעשות תנוחת דוגי. בפעם הראשונה עשינו את זה כשהיא שוכבת על הבטן ומתחת לבטן יש כרית שאמורה להגביה לה את האגן ואז חדרתי אליה מאחורה ואיכשהו היה בסדר, אבל שנינו ציפינו לחדירה עמוקה יותר. בפעם אחרת, ניסינו בעמידה כשהיא מתכופפת קדימה וזה בכלל היה קטסטרופה. מה אנחנו עושים לא בסדר? מה צריך לעשות? בסה"כ זו אמורה להיות תנוחה מאוד פשוטה ולגרום לחדירה עמוקה - אפילו לבעלי איבר מין פחות מהממוצע. חוץ מזה, האם יש קשר לזוית שהזין עומד?

מה הבעיה והתסבוך באמת?

עזוב את הכריות והשטויות... היא עומדת על הברכיים ועל הידיים (עמידת ארבע כמו כלב..), מומלץ שתניח את הראש על המזרן (כרית) והידיים לצידי הראש ואז הישבן מוגבה למעלה (מה יותר פשוט מזה..?!)

זה לא דוגי...

זה נראה בכלל כמו תייש.... אגב בלי קשר בכלל בכלל.. זאת התנוחה שתינוקות אוהבים להרדם בה, ובאמת מאוד נוח להרדם בה.

mizdaker

New member
אחי, אל פחד..

אארגן לי זמן ואגיע להדגים לך עם חברתך 'דוגי-סטייל'.. אני תקווה שהיא נוטלת-גלולה.. אחרת היא תהפוך ממני לאמא.. למתי נתאם?

DXMach

New member
לא התנוחה לחדירה עמוקה

בהנחה שלא מדובר באנאלי... היא תרגיש אותך יותר טוב אם אתה תהיה למטה והיא תשב עליך. או אם היא חייבת להיות bottom אז נסו כשהיא על הגב + כרית מתחת לאגן + רגליים באויר. בהצלחה

אני2222

New member
מכיר את התנוחה שהיא יושבת עלי

ומאוד טוב לי איתה - אבלאני מדבר על דוגי. חוץ מזה, שלדעת כל הסקסולוגים והעוסקים בתחום המיניות, זו התנוחה שיש בה הכי הרבה חדירה עמוקה - ואפילו לבעלי איבר מין קטן.

נסה שהיא

תשב הפוך על כסא מנהלים/ספה וכו' נסה כאשר אתה בגבהים שונים (יחף, עם כפכפים, נעלים, או אפילו על שרפרף רק תשמור על יציבות) - ההבדל בגבהים יעניקו לדוגי כל פעם משהו חדש.

SENDA

New member
אחד הקשיים בדוגי זה הבדלים בגובה

נסה לשחק עם הפיסוק בין הרגליים שלה והפיסוק שלך. ככל שהפיסוק גדול יותר ככה אתה יורד בגובה. מהצד השני זה פחות נוח ל"עבודה". מה לעשות שלפעמים זה פשוט לא מתאים, יש פרטנרים שהפרש גבהים (או הפרש אורך רגליים יותר נכון) מקשה על תנוחת הדוגי.

אני2222

New member
תשב הפוך?

אתה מתכוון שכמו שהיא יושבת עלי (כשאני שוכב) - רק עם הגב אלי? זה יכול להיות נחמד, אבל זה לא פותר את בעיית הדוגי.

Octopussy

New member
כנראה לא הבנת את המומחים...

בדוגי יש את התחת שמונע את ההתקדמות עד האנשלאג... לכן לא ניתן בדוגי להגיע עד גרון...

אני2222

New member
"אנשלאג"???

ולא, אני לא רוצה להגיע עד לגרון - פשוט מוזר לי שזווקא בתנוחההזו שאמורה להיות עם חדירה עמוקה, אנחנו מוצאים את עצמנו הרבה פחות "חדורים"...

זו לא תנוחה אידיאלית לחדירה עמוקה

החדירה העמוקה ביותר שאני מכירה היא כשהיא על הגב, אתה מעליה פנים אל פנים. דומה למיסיונרית. ההבדל הוא שכל רגל שלה על כל כתף שלך. בהצלחה.

למעלה