בעיה בתחום המקצועי

בעיה בתחום המקצועי

שלום חברים , אני עוסקת מזה כ - 6 שנים בתחום העיצוב. יש לי גלריה ביתית ואני עובדת די טוב כעצמאית . לאחרונה אני שמה לב שהעסק מתפתח והפוטנציאל לא ממומש בגלל שהעסק בתוך הבית ובגלל חוסר במקום לתצוגה. החלטתי לעשות מעשה ומצאתי מקום , חודשים שאני מתכננת את המקום ,עושה שיתופי פעולה עם מעצבים מהתחום ומארגנת את כל מה שצריך . הגעתי לשלב הכנת התצוגה ופתאום אני מגלה שיש לי מחסום , לא מצליחה לעבור אותו. אולי השינוי , אולי ההוצאות הגדולות , אני לא יודעת . אני מאמינה מאוד ביכולות שלי , בפוטנציאל של העסק , בעיצובים שלי ויש לי הרבה לקוחות מאוד מאוד מרוצים , אבל ,,, פתאום המחסום הזה , לא עוזב. כל פעם שאני מתחילה להתקדם , אני הולכת 2 צעדים אחרונית. זה נוגד את האופי שלי ואת כל מה שאני רגילה אליו ואני לא מבינה מאיפה זה בא. אציין שאני כמעט לבדי מרימה הכל. איך יוצאים מזה ? איך משתחררים מההרגשה ? המחסום הזה גורם לי עוגמת נפש לא רגילה. אודה לכם על תשובתכם .

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התקדמות

האם תוכלי לספר קצת יותר - מה קורה כשאת מתקדמת? מה את מרגישה? מה את יכולה לומר על המחסום שאת פוגשת?

מה קורה כשאני מתקדמת ?

אני נסוגה , פשוט לא עושה , לא מתקדמת . מרגישה חוסר מוטיבציה . המחסום - עוצר אותי ,בכל פעם שאני יוצאת לקניית חומרים לשם עבודה על התצוגה אני יוצאת לחצי יום וחוזרת עם ממש מעט חומרים . המחסום חזק ממני , הכל עומד מול עיניי - אני בטוחה שזה יהיה מעולה , בלי ספק , בטוחה שהכל יצליח ,בטוחה בבניה הנכונה שלי לעסק , בתוכנית ובתצוגה , כמות הלקוחות רק תגדל ,אין מצב של נפילה ,, ובכל זאת ,,, הפחד הזה ,,, לא נותן לי מנוח . אגב,אני די לבד בעסק , בטוחה ששותף היה מכניס לי מוטיבציה , אבל ,, שותפות זה לא ממש טוב במקרה הזה. בדקתי גם את זה וזה לא מתאים לאופי העסק שלי כרגע.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מחסום

את מתארת מה קורה כתוצאה מהפחד. האם תוכלי לספר עוד על המחסום? על הפחד? מה מפחיד?

elimor6

New member
מכיר את התחושה הזו

מן הראוי שתשאלי את עצמך מה גורם לך בתחומים אחרים בחיים שכן את מתמידה בהם וממשיכה לעשות אותם כדבר המובן מאליו, מה עושה את ההבדל הגדול בין זה לעיסוק שלך בהגדלת העסק בלהיפתח למשהו גדול יותר בקרירה, התחושה שלי היא שאת צריכה להגדיר לעצמך מהי המשמעות של עסק גדול יותר בשבילך ומה הערך המוסף שלו בחיים שלך ביחס לשאר הערכים והצרכים שלך כמו חופש, זוגיות, ילדים, פנאי, והנאה. יתכן שהגדלת העסק נתפס ברגש שלך כמאיים על החופש שלך בתחומים אחרים בחיים שחשובים לך לא פחות ולכן משאיר אותך פסיבית בלחנוך את העסק הגדול יותר שלמעשה יש לך את כל הכלים מבחינת כשרון והצלחה בעבודות שלקחת על עצמך. חשוב שתבדקי מחדש את הגדרת העיסוק שלך וההגדלה שלו והקרירה שתרצי ליצור לעצמך באופן שיעשה רק טוב וישלים את מכלול הערכים והצרכים שלך בצורה אופטימלית יותר, וכך הגדרת העתיד המפחידה והמשתקת תוכל להישתנות ותתן לך סיבה אמיתית שתניע אותך לפעול להגשמתה מתוך אמונה והכרה בתועלת וההנאה שהיא מסיבה לך. מאחל לך שמחה והצלחה בכל מה שתעשי

בהירות

את מעלה פה משהו מאוד גדול, מצד אחד את מצליחנית, את מתקדמת, ומצד שני את הולכת אחורה ונתקעת, כל המצב הזה אפשר לשנות, ואיך ליצור בהירות ויכולת לראות את כל התמונה עוזרים בדיוק במצבים האלה. אפשר ללמוד לעשות את זה!

למעלה