בעיה בשירות

• פותח הנושא p3c
  • פורסם בתאריך

p3c

New member
בעיה בשירות

לפני מספר חודשים פניתי לפה בנוגע לשירות הסדיר שלי.
מאז השתנה הרבה, המצב הגיע לבכי כל יום, אני פשוט לא מצליחה להסתדר, ניסיתי לדבר עם אנשים אחרים מהעבר והם בשוק שהגעתי למצב כזה, אני הכי נחמדה, עדינה וחמודה, תמיד עוזרת, תורמת..
עברתי לחדר אחר לאחרונה ואני מתקשה להרגיש שם בבית.החדר אובסיסבי לניקיון ברמה מוגזמת.כל יום לשטוף,נעלים בתוך הארון, מסדרים לי את המיטה( היא נקיה ומסודרת,אבל השמיכה לא שוכבת כמו שהן רוצות)
בת אחת קראה לי מלוכלכלת כי הארון שלי הכיל הרבה בגדים ודרשה שאחזיר אותם הביתה(וואלה, אין שם הרבה בגדים..מבטיחה!)
אני פשוט הגעתי למצב שכל יום אני בוכה, אין בכלל התחשבות, בלילה מישהי ישנה אני הייתי סוגרת את האור ומתנהגת בשקט, אבל כלפי אף אחד לא עושה את זה.
אני ממש רוצה לחזור לחדר הקודם שהייתי בו, גם שם לא הרגשתי הכי טוב, אבל זה הרגיש יותר טוב מעכשיו, הבנות שם כן מתחשבות,יותר חמימות, והן בחיים לא יצעקו עלי אם הנעל שלי תהיה ליד המיטה.
והשמיכה תהיה מסודרת בריבוע ולא בשטוח.
אבל אין לי מושג איך לפנות לבנות ההן, אחרי שאמרו לי לעבור לחדר השני כדי שהן יהיו פחות בחדר אני ממש בבעיה ולא יודעת מה לעשות..
הצילווו???
מדוע אני לא מצליחה להסתדר בבסיס החדש, אני כבר חודשים וחצי בו ואת החודש האחרון העברתי בבכי יום -יומי..

אושי231

New member
היי
ניסיתי לדבר עם המפקדת שלך

או עם רס"ר היחידה (אמור להיות אחראי על החדרים)?

p3c

New member
המפקד שלי

לא יודע מכל מה שעובר עלי בבסיס וכמה קשה לי.
דיברתי השבוע איתו, הוא אמר שהוא רוצה לדבר איתי שיחה רצינית ולא בטלפון..אני מקווה שהוא לא ישכח ובאמת יקח אותי לשיחה.
אבל אני לא יודעת עד כמה זה ענינו..
ורסר היחידה בקושי מצליחים לתפוס אותו במיוחד כי זו תקופה של חילופי רסרים וכאלה..

אושי231

New member
המפקד שלך עשה בשכל

זו אכן שיחה שצריך לשבת בה אחד מול אחד, וזה כן מעניין אותו כי כל מה שקורה איתך צריך לעניין אותו.
אל תקווי שהוא יזכור- תיגשי אליו ותיזמי את השיחה! אם תחכי שמישהו ייזכר בך, המצב שלך וודאי לא יישתנה.
תהיי ממוקדת מטרה, תחשבי מה את רוצה ועם זה תבואי לשיחה.
לגבי הרס"ר- כן, התפקיד שלו זה לטפל בחדרים. הבנת המערכת שלך מאוד יפה- אבל מה איתך? את תמיד יכולה לדפוק לו בדלת ולבקש לדבר איתו.

p3c

New member
אבל..

מה אני אספר לו?
יש שני חדרים, בכל חדר שמונה בנות
חדר אחד כרגע יש בו 6 בנות, חדר שני יש בו 3 בנות
ברור שהחדר עם ההרבה בנות ירצה שאעבור לחדר השני, זה למה אמרו לי תעברי..
עברתי, ואני לא מצליחה, אני בחורה נקיה מאוד, אבל להגיע לרמה שלנקות כל יום, ומנקים לי את המיטה ואת המצעים זה לא מתאים לי.
לא בא לי לריב שוב אבל זה מרגיש כאילו זה מה שקורה!
מחדר אחד אמרו לי ללכת, מהחדר השני אני רוצה ללכת( וגם להן לא חסר, אחת אמרה לי אם תהיי מלוכלכת תחליפי עם מישהי אחרת)
ואני פשוט לא מצליחה להתחבר לאנשים, אני לא רגילה להגיע למצב כזה.
אני פשוט אובדת עצות, אחרי 3 חודשים הייתי צריכה להתאקלם בבסיס ולא להרגיש ככה, בודדה, לבד, בלי אף אחד..אוףףף

אושי231

New member
מה את מצפה שיקרה? מה המטרה שלך?

אם המטרה שלך היא לעבור חדר, האם את מבינה שלא יקרה כלום אם לא תציפי את הבעיה ותחכי למשיח שיפתור אותה?
מעבר לזה, אם את מרגישה בודדה ושלא טוב לך- אני בהחלט יכולה להמליץ על שיחה עם קב"ן. יכול להיות שהוא יוכל לתת לך כלים להתמודדות בשירות.

p3c

New member
אני באמת אלך..

לקבן, למרות שאני ממש נגד. הסתדרתי מעולה עד היום, מזמן לא הרגשתי בדידות כזאת...
השאלה איך לפתור, איך לגשת לחדר השני ולהגיד שלא טוב לי בזה, הם ילכו לזה ויגידו שאמרתי ככה, יוצא שאני רבה עם כולם!

בדידות היא סיטואציה חברתית, לא נפשית

לפעמים קורה בחיים שלא נמצאים עם אנשים לטעמנו, ומרגישים לבד. יש כל מיני דרכים לנסות להתמודד עם ההרגשה.
פעם, לפני שהיו סמארטפונים ואינטרנט, חיילים כתבו מכתבים לבני/בנות זוג או חברים טובים. היום יש אסמסים ופורומים ופייסבוק שגם מקלים על זה.
פשוט תמצאי לך שניים-שלושה חברים או חברות שאת מכירה מחוץ לבסיס (או שתכירי אנשים חדשים בפייסבוק וכאלה) ותתחילי להתכתב איתם.
לא על כמה שמגעיל בבסיס (כי זה רק לדחוף לעצמך לראש את מה שכבר מעיק) אלא על נושאים אחרים ותחביבים משותפים.
זה אולי לא פתרון מלא, אבל זה בהחלט אמור לספק לך מרחב אישי בטוח ונעים שהופך את הכל לנסבל יותר.

למעלה