בעיה ברינגטונים

RenanaD

New member
בעיה ברינגטונים

בשבועות האחרונים היתה לי בעיה שהאייטונז הפסיק פתאום לזהות את האייפון. כשניסיתי לסנכרן ידנית מוזיקה, כמו שתמיד עשיתי במשך השנים, הוא הודיע שאי אפשר כי זו ספריה חדשה, ושאם אני בכל מקרה רוצה לסנכרן זה יגרום למחיקה של כל השירים והפלייליסטים שמסודרים באייפון.
לא הצלחתי לפתור את הבעיה, אז בעזרת יובל ו-iTools גיביתי חזרה את כל הפלייליסטים שהיו לי (והיו... הרבה
), מחקתי הכל ועכשיו אני בעיצומו של תהליך סידור המוזיקה מחדש, מאפס.

הבעיה היא שיחד עם המחיקה של כל המדיה לפני יומיים, נמחקו גם הרינגטונים שהכנתי במיוחד לשיחות וסמסים של אנשים שונים. יש לי אותם עדיין במחשב אז כמובן שישר העברתי אותם לאייפון, כרגיל, אבל לא משנה מה עשיתי בהגדרות - חלקם פשוט לא עובדים מאז.
הרינגטונים של השיחות עובדים כרגיל כשהאנשים הספציפיים מתקשרים, אבל כשהם שולחים לי סמסים ולכל אחד אמור להיות רינגטון מיוחד - הפלאפון לא מצלצל ואפילו לא רוטט.
שום משחק עם ההגדרות או הפרטים של אנשי הקשר לא עוזר. מה גורם לחלקם לעבוד ולחלקם להכריז על שביתה? ומה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?

RenanaD

New member
אגב, כשנכנסים נניח לאיש קשר X באמת רואים

שרינגטון השיחה המיוחד שלו הוא A ורינגטון הסמס המיוחד שלו הוא B, כמו שהיה לפני יומיים ועבד אז כמו שצריך.
עכשיו אם אדם X יתקשר אלי אשמע את A, אבל אם הוא ישלח לי סמס - לא אשמע את B ולא יהיה רטט. למרות שבפרטים שלו הכל כרגיל וכשאני לוחצת על הרינגטונים לבדיקה (בהגדרות, נניח) כולם עדיין עובדים.

RenanaD

New member
תבורכי!

ריסט אכן סידר את הבעיה

התחלתי לפתח כבר תיאוריה שהרינגטונים עבדו רק לשיחות כי בהגדרות הצלילים הם מופיעים תחת הכותרת "צלצולים" ולא "צלילי התראה", ואולי לסמסים מותר רק צלילי התראה... אבל זה לא ענה על השאלה למה לפני יומיים זה כן היה אפשרי. אבל עכשיו זה כבר לא משנה, כי הכל חזר לקדמותו. תודה רבה לך!

AYELET1

New member
שמחה לשמוע
פתרון הוודו הזה הוא דבר ראשון

שכדאי לבצע כשישנן בעיות במחשב, בסמרטפון או בטאבלט.

למעלה