בעיה בקניית NX cash אמ.. שלחצית על צ'ארג' אקאונט זה כתב לי את זה:
U US navy New member 3/6/07 #4 אוקי או שהם גרים בארצות הברית או שהם השתמשו ב proxy של ארץ אחרת לעבור את החסימה
K Kitty of Bodom New member 3/6/07 #5 לא יודעת מה עם השאר, אבל זה איך שאני מקבלת nx ההורים שלי היו באמריקה אז הם קנו לי 50k nx מהכרטיסים האלה בתארגט, וגם חבר שלי מכניס לי קאש, הוא חיי בניו יורק אז.. כן
לא יודעת מה עם השאר, אבל זה איך שאני מקבלת nx ההורים שלי היו באמריקה אז הם קנו לי 50k nx מהכרטיסים האלה בתארגט, וגם חבר שלי מכניס לי קאש, הוא חיי בניו יורק אז.. כן
P P o o f i New member 3/6/07 #7 ../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif יכולת להשתמש בכרטיסים בארץ?
K Kitty of Bodom New member 4/6/07 #10 לא הסברתי להורים שלי דרך המייל איך לפדות את הכרטיסים, והם עשו לי את זה באמריקה, אותו דבר עם חבר שלי, נתתי לו את הID שלי (בלי פין לא לדאוג P והוא פשוט מכניס לי קאש כל פעם, הוא יכול לקנות קאש כל שבוע
לא הסברתי להורים שלי דרך המייל איך לפדות את הכרטיסים, והם עשו לי את זה באמריקה, אותו דבר עם חבר שלי, נתתי לו את הID שלי (בלי פין לא לדאוג P והוא פשוט מכניס לי קאש כל פעם, הוא יכול לקנות קאש כל שבוע
G G4aRa New member 3/6/07 #9 >>><<<<< תחפש את מה שהסברתי לגבי החסימה ואיך לעקוף אותה כמה אנשים ניסו זה עזר להם והם קנו NX CASH. אני לא יודע אם זה עוד קיים אבל תחפש בפורום
>>><<<<< תחפש את מה שהסברתי לגבי החסימה ואיך לעקוף אותה כמה אנשים ניסו זה עזר להם והם קנו NX CASH. אני לא יודע אם זה עוד קיים אבל תחפש בפורום
P P o o f i New member 7/6/07 #16 ../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif לא רק לך ../images/Emo9.gif