בעיה בקנייה

solidas

New member
טוב עכשיו זה ברור שהארנק מזוייף

פתחתי לו תיק בפייפאל והמוכר טען שנכון שזה מזוייף אך עדיין זה נראה כמו אמיתי וזה במחיר טוב עבור זיוף-זה נראה לי מוזר המוכר כותב במפורש שהיצרן הוא MK ובסוף הוא מודה שזה זיוף וכן גם המחיר של 20$ לעומת סביב ה28$ שעולה המקור-מאוד מעצבנים אותי-אני מקווה שאקבל את כל הכסף חזרה כי הרי שילמתי מחיר מסוים בהנחה שאכן זה ארנק מקורי של MK ובסוף גם המוכר שכותב שהיצרן הוא אכן MK מודה בפני שזה זיוף אבל מילא זה לשלם על זיוף מחיר כ"כ גבוה(ביחס למקור כמובן) זה עוד יותר מעצבן

solidas

New member
קחי

למשל פה בחברה
http://www.michaelkors.com/jet-set-...-card-case/_/R-US_32S4STVD1L?No=45&color=0327
או למשל הדגם הזה
http://www.amazon.com/Michael-Kors-...refinements=p_36:2661613011,p_89:Michael+Kors
שימי לב רק שלא אמרתי שכל דגם שלו חייב לעלות 28$ אלא שיש דגמים אורגינלים שאכן עולים כך ולכן זה מטעה מאוד מה שהמוכר עשה(שימי לב שבלינק הראשון יש הנחה ל28$ דולר ולכן זה לא עולה 38$)

solidas

New member
עוד בעיה עם המוכר

הוא ביקש שאשלח בחזרה את הארנק המזוייף-אין לי בעיה לעשות זאת-אך אני לא יודעת איך עושים זאת וכמה זה עולה?
וכן האם אני יכולה להתריע בפני איביי שהמוכר הזה רמאי והוא מוכר מוצר מזוייף כשהוא כותב עליו שהוא אמיתי-כי יש לי הרגשה שאם אני ישלח לו את הארנק אז המוכר ימכור אותו לאדם אחר שיתכן שגם הוא יוטעה ויחשוב שהוא מקורי למרות שהוא מזוייף

solidas

New member
בעיה בקנייה

קניתי מאיזה מוכר בבולגריה ארנק של מייקל קורס-הארנק הגיע כעת אך אני חושש שהוא מזויף-איך לדעת האם מה שקניתי אכן מזויף ובמידה שהוא מזויף-מה עלי לעשות(כרגע שלחתי מייל למוכר כדי לשאול האם המוצרים שלו הם מקוריים או לא-אך לא בטוח שהוא יענה לי בכנות)?

trilliane

Well-known member
מנהל
לפי כללי איביי אין חובה להחזיר מוצר מזויף למוכר

Counterfeit items
If a buyer suspects that an item is counterfeit, and there are strong indicators that the item is counterfeit, we don't require the buyer to return the item to the seller. The buyer agrees to cooperate with us to ensure the proper disposal of the item. In such instances, we refund the buyer for the full cost of the item and original shipping, and the seller reimburses us for the refund. The buyer may not sell the item on eBay or elsewhere
http://pages.ebay.com/help/policies/money-back-guarantee.html#description
&nbsp
אסור למכור באיביי מוצרים מזויפים; במקרה הזה נראה שאתה לא צריך להוכיח דבר כי המוכר היה טיפש מספיק להודות שהמוצר מזויף בתכתובת ביניכם... אבל מכיוון שהיא הייתה בפייפל (אם היא הייתה בדואל פרטי ביניכם לא יוכלו לקרוא אותה) וכיום פייפל ואיביי חברות נפרדות, אני לא יודעת אם זה ידווח לאיביי או איך זה עובד. אני גם לא יודעת בדיוק מה המדיניות של פייפל בנושא, לא בדקתי (אני תמיד פותחת תיקים על קניות באיביי באיביי ולא בפייפל, בעיניי זה עדיף).
&nbsp
בכל מקרה הייתי מסלימה לשיפוט פייפל ומציינת שהמוצר מזויף והמוכר מודה בכך; להערכתי יזכו מבלי לדרוש החזרה של המוצר. אתה יכול גם להתקשר לשירות הלקוחות של פייפל, יש להם תמיכה בעברית (כשאתה נכנס לחשבון בחר בעזרה/צור קשר, תקבל קוד זיהוי ומספר להתקשרות).

Amiram_e

New member
השאלה כמה שילמת

ותבדקי עם עצמך בכנות האם כששילמת, האם היית משוכנעת שהמחיר תואם למחיר של מוצר כזה מקורי.
כמו שאני יודע ואני לא מבין בזה, המוצרים של מייקל קורס עולים אלפי שקלים.

solidas

New member
זה ארנק ושילמתי עליו כולל משלוח 20$

ארנק בחנות האונליין של קורס עולה סביב 28$ ולכן חשבתי שזה מוצר מקורי וכן אני מוכנה לשלם על ארנק כזה סביב ה150 ש"ח(זה כולה ארנק)

למעלה