בעיה בקול

• פותח הנושא GOST1
  • פורסם בתאריך

GOST1

New member
בעיה בקול

אני משתמש בדביאן ועד אתמול הכל עבד בסדר . אתמול נסיתי להשתמש בתוכנה בשם kudzu בשביל לנסות לחפש חומרה - כרטיס רשת אלחוטי במחשב שלי טוב זה לא הלך ממש מוצלח והוא הגדיר מחדש את הכרטיס קול ככה שאין לי קול . נסיתי להתקין מחדש את הדריבר של alsa אבל נדמה לי שזה לא ממש עוזר מה עושים אני לא רוצה מחשב אילם ): ?

GOST1

New member
תודה עכשו הצלחתי

תודה עכשו כתבתי זה עבד פשוט לא עשיתי את זה נכון מקודם

GOST1

New member
realplay

אז ככה הקול חזר ללינוקס שלי אבל עדין יש בעיות אני לא שומע קול ב realplay ולא שומע קול של הרמקול הפנימי של המחשב . טוב לבעיה השניה יש לי פתרון אבל הוא די בעיתי שימוש בקרנל אחר אז אני לא רואה בזה פתרון תודה לכל מי שיכול לעזור .

alexrait1

New member
ניסית לנגן

למשל קבצי mp3 עם realplay? לפעמים אם אני מריץ אותו על stream כלשהו אני לא רואה לא וידיאו ולא קול אפילו שזה מתקדם. לדוגמה אם מנסה לנגן wmv אז אין לו מפענח מתאים ותתקל בתופעה כזאת. זה גם מוזר שבהגדרות אי אפשר לקבוע באיזה דריבר להשתמש esd/alsa/oss.

GOST1

New member
לא מצליח לנגן שום קול ב real

אני לא מצליח אבל ב totem זה עובד כמו שצריך פשוט יש לי כמה קבצי rm ולכן אני זקוק לנגן הזה . האם יש דרך להפעל קבצים של real ב totem אם כן אז זה יכול לפתור לי את הבעיה הזאת בקול שאני מתקשה לפתור

alexrait1

New member
אתה צריך קודקים

תוריד את w32codecs ותשנה בהגדרות של xine או totem את הספריה של הקודקים. כדי להוריד את החבילה בדביאן צריך להוסיף למאגרים איזה כתובת ששכחתי... משהו עם nerim. חפש בגוגל nerim apt sources mplayer או משהו כזה.

GOST1

New member
עובד מצוין

תודה רבה עכשו הכל עובד מצוין דרך ה totem מה עשיתי הורדתי את הקידודים ופתחתי את totem השלב הבא הוא preferences ושם לוחצים על Add Proprietary Plugins ועכשו הכל עובד :) תודה לכל מי שעזר לפתור את הביה

למעלה