בעיה בקביעת תאריך

pitpit2

New member
בעיה בקביעת תאריך

היי.
סגרנו חתונה בגן אירועים באזור אשקלון ב 11.9.15, נתנו לנו אופציה להתחתן גם ב 09.10.15, שזה אחרי החגים- אחרי סוכות.
הבעיה שלי היא שאני חוששת שיהיה לאורחים חם מדי ואני אתעלל בכולם מכיוון שזה גן פתוח וזוהי חתונת שישי...
איני מוכנה להתחתן באולם כי הדבר היחיד שהיה חשוב לי בכל החתונה הזו הוא להתחתן בגן ולא באולם סגור!
זו חתונה קטנה ולכן היה קשה מאוד למצוא מקום איכותי במחיר סביר, כך שאיני רוצה לחפש מקום אחר.
חשבתי על קירוי באזור האוכל ע"י ציליות גדולות ומיוחדות לאירועים בשילוב של מאווררים...
האם להחליף את התאריך לאוקטובר שיהיה קצת פחות חם? או שמא הסכנה בגשם גדולה יותר מהחום? כי אני יודעת שבתקופת סוכות יש גשמים.
אני יודעת שזו שאלה קצת מוזרה אבל...אני ממש צריכה עזרה כי עליי להחליט ואיני יודעת מה לעשות.
אשמח לכל דעה ועזרה, תודה.

ronitvas

New member
אישית אני חושבת שעדיף להסתכן במזג אויר יותר חם

מאשר להסתכן בגשם, כשכל האירוע שלך בחוץ...
אם יהיה מאוד חם צריך לדאוג להצללה טובה, קולרים ומאווררים
באוקטובר אכן יש סיכוי גדול יותר לגשם

pitpit2

New member
כן, זה מה שחשבתי...

מקסימום נחלק לאנשים מניפות :)

תודה.

elinoket

New member
מסכימה עם רונית

אם באמת חשוב לך שיהיה בחוץ אל תסתכני על אוקטובר
מה שכן - לדאוג להצללה רחבה וטובה, קולרים ומאוורים ובמיוחד ברחבת ריקודים
אף אחד לא אוהב לשבת בשמש כמה שעות (אלא אם זה בים
)

שרון 4950

New member
אצלינו החתונה הייתה באמצע אוקטובר , היה ערב מאוד נעים אבל,,

מכיוון שזה היה בגן אירועים בדשא, בערך בשעה עשר בלילה,באופן לא צפוי,היו המון רסיסי -טל על כול הכיסאות,שהפכו להיות מאוד לחות.
רוב האנשים שקמו לרקוד ,,כשהם חזרו לשבת ,הרגישו שכול הכסאות לחים ודביקים מהטל,ולא היה נעים לשבת ולהרטיב את הבגדים.
וגם הדשא היה לח למי שהיה בסנדלים הרגיש בזה .
אז כדאי מאוד לקחת זאת בחשבון, ולדאוג מראש שיארגנו לכם בסמוך לרחבת הריקודים סככה גדולה, (פרגולה),ושם יהיו מספיק כסאות לישיבה ,להמשך הערב.
ובכך למנוע מכולם את הבעייה של אי -הנוחות.

למעלה