בעיה בצפיה בסרטים

בעיה בצפיה בסרטים

כאשר אני מקרין סרטים בכל תכנה שהיא אני מקבל רק קול ומסך שחור אולם כאר אני מקיש PAUSE והסרט נעצר מופיעה תמונה קפואה (התמונה שאליה הגיע הסרט בינתיים) אכן תופעה מוזרה האם מישהו מכיר את הבעיה?

ron20

New member
תן יותר פרטים

סוג קובץ (divx, mpg, wmv וכו) bitrate, frame-size אלו קבצים שאתה קודדת ?

אלו סרטונים שהורדתי מהאינטאנט

והתכנה MEDIAPLAYER מסרבת לנגן להציג אותם הם מקבלים איקון של MEDIAPLAYER ואכן בהקשה עליהם התכנה מופעלת אך לא מציגה דבר שברתי את הראשת ולא מצאתי. קבצי DIVX אני מצליח להקרין בעזרת POCKET MVP שעובד מעולה , אולי לא בריא שהתקנתי שתי תכנות לניגון סרטים? דעתך

ron20

New member
תראה ...

קצת קשה לעזור ככה... אני אנסה לתת לך הסבר כללי. בעקרון AVI זה קובץ שיכול להיות מקודד באמצעות די הרבה מקודדים, אף אחד מהם לדעתי לא נתמך במדיה פלייר של CE. בכל מקרה תנסה לראות במאפיינים של הקובץ איזה באיזה סוג של מקודד השתמשו. אני הייתי תוקף את העניין מכיוון אחר: תחליט באיזה פורמט מתאים לך לעבוד ב CE לדוגמא (WMV, DIVX, MPG), תתקין נגן מתאים (divx player, pocket tv וכו). תמיר ב PC את הקובץ לפורמט שמתאים לך, יש אין סוף ממירים בין סוגי וידאו שונים וב PC הרבה יותר קל ופתוח, כמובן גם תוכל להתאים אותו לרמת הביצועים של הפוקט, שהוא הרבה יותר חלש מ PC ממוצע.

תודה ומה קורה אם:

הקובץ מתאים מבחינת הנגן אבל לא רוצה להתנגן ומןדיע לי " AUDIO FORMAT IS INCOMPETIBLE" איך אני משנה בפוקט פיסי את הפורמט של הסאונד?

ron20

New member
מאיפה אתה יודע שהוא מתאים ???

כבר הסברתי ש AVI זה שם אב לקובץ "טהור" (לא דחוס) וגם למספר תקני דחיסה. לכן לא בטוח שהנגן שלך תומך ב codec, האמת שלפי הודעת השגיאה סביר מאד שהוא לא תומך. אני שוב ממליץ לתקוף את הבעיה שלך מכוון אחר - תמיר את הקובץ ב PC לפורמט שאתה יודע שנתמך. אני חוזר על עצמי, אבל תפנים, הפוקט ו CE כפלטפורמה, היא הרבה יותר מוגבלת וחלשה מ PC, ואין לצפות ממנה לנגן כל קליפ שאתה מוריד, חבל על עוגמת הנפש.

castroman

New member
בדיוק ->>>>>

בכל מקרה, בסרטים לפי דעתי הכי טוב זה להפוך לMPEG ולצפות בעזרת POCKET TV, בינתיים כל סרט עבד לי, כולל שר הטבעות ועוד סרטים "כבדים"....

רפואה כבר יותר פשוט ללמוד../images/Emo13.gif

תודה חברם הבנתי את רוח הדברים, ותודה לכם. אם רפואה לקח לי שבע שנים זה יקח לי 14
שאלת סיכום: מנסיונכם איזה פורמט הוא הכי ממולץ לעבודה כפועל יוצא של שילב איכות סבירה וגודל לא גדול מדי של קובץ. והפעם באמת שאלה אחרונה בנושא זה......

ron20

New member
לדעתי wmv אבל ...

בטח castroman יגיד לך mpg ... בכל מקרה מקריאה בין השורות של מה שכתבת, לא נראה שתתקדם הרבה, בכל מקרה זה כבר לא עניין לפורום, אני אשמח לעזור לך, כתוב לי מסר אישי ונעבוד צעד צעד עד שתבין לבד מה לעשות (צריך עוד פרטים...)...

Raa

New member
אני עדיין מעדיפה DIVX

אולי צריך להשקיע קצת זמן כדי ללמוד איך לקודד אותו אבל זה שווה את התמונה המדהימה גודל הקובץ הקטן ואיכות הקול

ron20

New member
כמה יתרונות ל wmv

- תמיכה מובנת ב CE - צורך פחות משאבי מערכת בהרצה - כלי קידוד יותר נוחים (מיקרוסופט...) יתרונות ל DIVX - מעט איכותי יותר (איכות / נפח) - יותר פתוח בקידוד בקיצור, הבדלים דקים, שניהם טובים ... (ועולים לדעתי על ה MPG בעיקר בגלל הדחיסה)

castroman

New member
אז ככה ->>>

עשיתי ניסוי קטן, והתוצאות המרתי את שר הטבעות ל2 פורמטים ! 1. WMV -> תוצאה, הוא יותר דחוס אבל לא רואים טוב במכשיר, יש קפיצות ובקיצור לא נוח...!! 2 MPG -> יותר גדול במשקל, אבל רואים מצוין בPOCKET TV... 3. DIVX כמעט כל AVI שניסיתי לא עבד לי...כי רובם מקודדים, ואין ממש תמיכה מלאה להרבה קידודים של DIVX... 4. בכל מקרה אמרו לי שרואים MOV באיכול מדהימה עם איזה תוכנה (שכחתי את השם), הבעיה היא להמיר את הAVI או MPG לMOV...

ron20

New member
QuickTime ???

עכשיו ממש סיבכת אותו ... אגב, בהמרה ל wmv השתמשת בפרופיל של pocket pc שמיקרוסופט היכינו ?

mikeoreli

New member
לגבי המרות להל"ן לינק

לכ מי שמעוניין לגבי המרות, הקלטה וצפיה בכל סוגי הקבצים להל"ן לינק של אתר שמתעסק בזה עם מלא תוכנות, הסברים מפורטים על איך להמיר ופורומים : www.vcdhelp.com דרך אגב, עם איזה תוכנה ניתן לצפות בקבצי MOV בפוקט ?

castroman

New member
אז ככה ->>>

שכחתי את השם שלה, אבל פעם היא הריצה לי איזה טריילר שהורדתי, אבל היא היתה לנסיון אז מחקתי אותה....עבד די חלק...! בכל מקרה, אני יחפש אותה במחשב שלי.....

castroman

New member
->>>>>>>

ממ...תאמת שאני גרוע בכל מה שקשור להמרות וידאו, עשו לי את חבר של אבא שלי, בכל מקרה אני כמעט בטוח שזה היה בפרופיל של מיקרוסופט לPPC... ממ...אבל עדיין שר הטבעות הוא לא כמו כל סרט, הוא כבד ועתיר אפקטים לכן היתה בעיה, אני חושב...:)

למעלה