בעיה בצאט

בעיה בצאט

אני מנסה להכנס לחדרים ...אני רואה את החדר שומע את השידור.. אבל לא יכול להתכתב יש לי איקס אדום במקום של הצאט ד.א יש לי אקס פי ואנטי וירוס קספרסקי

Super Free

New member
תשובה

שלום א2יר על 0ו0 ל2ן אך להיכנס לצ'אט באמצעות אנטי וירוס Kaspersky צריך להתקין את הצא'ט כשהאנטי וירוס על מצב Pause כנסו לצ'אט רגיל תעשו התקנה תראו שהכל עובד וסגרו את כל הדפדפנים. לאחר שהתקנתם את הצא'ט תחזירו את האנטי וירוס שלכם למצב Resume ותעשו תפעולות הבאות:כנסו שוב לצ'אט יהיה לכם X אדום בחרו באפשרות PROTECTION שבאנטי וירוס כנסו ללשונית שמאלית ותוספו את הLuancher סמנו את הקובץ לחצו על Actions ואז Add To stusted zone במידה ויש כמה קבצים להוסיף תוסיפו לאחר מכן לחצו OK ותתחברו לצאט מחדש.

??

גם כשאני שם את האנטי וירוס על פאוס וגם כשאני מכבה אותו לגמרי הוא לא מתקין לי את הצאט ניסיתי למחוק את כל קבצי הטמפררי ואת כל הקוקיס ולאפס את הדפדפן ולמחוק את התיקיה I2I ולהסיר את הלאנצר שום דבר לא עוזר: (( מישהו!?!??!

Super Free

New member
תשובה

נסה תמאמר זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=500&a=71979&c=8003&sc=0&ssc=0 אם לא יעזור נסה את מה שכתבתי עלך לאשר את הלאנצר כנס ללשונית השמלאית שבתיקיה PROTECTION סמן את הקובץ לחץ על Actions ואז Add To stusted zone ואז תאשר תלנצאר מחק את כולם אם יש כמה תשאיר אחד בדוק בנוסף אם משהו אחר מונע תהתקנה למשל פיראול. המלצה שלי תחליף אנטי וירוס.

אל SUPER FREE

אני רואה את החדרים ואת התמונה אבל לא מצליח היכנס לצאט. אשמח על פיתרון תודה

שאלה ל SUPER FREE

יש לי מסך לבן לפעמים עם שמות החדרים ולפעמים בלי כלום אבל התמונה והקול עובדים איך אומרים עזרים באנגלית? וצייר? המערכת הפעלה היא ווינדוס XP תודה

תקלה דומה גם אצלי

איך מתקינים את הצט מחדש? אין לי אנטי ווירוס כי לא עולה לי החדר צאט בלבד

למעלה