בעיה בפתיחת קובץ

OnlyLeigh

New member
בעיה בפתיחת קובץ

שלום לכולם. אם אני מפרה חוק כזה או אחר אני מבקשת להתנצל, אני נואשת. ציירתי להנאתי בפוטושופ, כשהלפטופ שלי כבה בצורה פתאומית. אני מכירה את זה, זה קורה כשהמחשב מתחמם יתר על המידה. לקוי או לא-זה כבר נושא אחר. חיכיתי מספר שניות ופתחתי את המחשב בציפיה להמשיך כרגיל. אבל כשפתחתי את הקובץ בפוטושופ הופיעה לי ההודעה הבאה: Unknown data has been encountered reading layer "background" and will be discarded. continue?" במחשבה שיש בעיה באחד מהליירים בקובץ, לחצתי ok. ההודעה הבאה כבר הייתה: "This file uses an unsupported blending mode substitued normal mode?" שגיאה נוספת שקשורה לmode בפוטושופ, אז לחצתי אוקיי. השגיאה האחרונה היתה could not open C://...file name, becasue the file is not compatible with this version of photoshop". שגיאה מוזרה נורא, מאחר ולא השתמשתי בורסיה אחרת של פוטושופ לאותו ציור. למרות שב thumbnail של הקובץ ניתן לראות בבירור את הציור, הוא לא נפתח לא בפוטושופ, לא בimageready, לא בשום תוכנת גרפיקה שיש לי בעצם, ואפילו לא באפטר אפקטס או פרימייר. האם יש דרך להציל את הקובץ? יש גיבוי אוטומטי שלו איפושהוא?

יאיר B

New member
אני לא מכיר את פוטושופ כל כך טוב. מציע גם

לשאול בפורום ריטוש תמונות (זו התוכנה העיקרית שבהם הם משתמשים) או צילום.

למעלה