בעיה בפרק היום...

Digi Lista

New member
בעיה בפרק היום...

אף אחד לא פותח דיונים אז אני אמצא או אמציא בעיות בעלילה בתקווה שלפחות אז נדבר על דברים ויהיה מעניין... מאט וטי.קיי נוסעים ברכבת,כשפאטמון וטי.קיי רבים פטאמון עף במהירות מהרכבת ומולו נמצאים שני בני אדם,השאלה היא כזאת האם הם באמת לא שמו לב?מה מהירות התעופה של פטאמון?... בהמשך הפרק פומפקימון וגוטסמון משתוללים בעיר,הם נכנסים לחנות וגם שם לא רואים אותם...במהלך הקרב עצמו כשפטאמון דיג'יגדל מראים אנשים מסתכלים אבל יצר אנושי טבעי הוא לא סקרנות?אז למה אף אחד לא בא בעקבות המלאך המעופף?זה הרי דבר כול כך נורמלי שאין סיבה להתייחס... ואם זה לא מספיק הקרבות נערכים בניינים והבניינים נפגעים,איך הגיוני שכול הבניינים ריקים?אנשים עד יכדי כך אדישים? אגב אני נורא אוהבת את הפרק הזה,כשהם מדברים ברכבת וגם בסוף כשמאט בוכה.

niena

New member
רציתי לפתוח, אבל שכחתי ../images/Emo122.gif

פאטמון עף איטי יחסית, לא? ככה זה ניראה בעונה הרביעית לפחות... אמ... אני מניחה שאם האנשים היו שמים לב, זה היה לוקח יותר מדי זמן מסך... אות הדבר לגבי אנג'ימון... חוץ מזה, זה לא היה ממש רלוונטי בפרק. אני חושבת.. או, אהבתי כשמאט בכה... זה היה כזה יפה
פרק מצויין, מתה על פומפקימון וגוטסמון, כאלו חמודים... חח...

lori4

New member
................................

אני גם חושבת שזה קצת מוזר, אבל לקרב אנשים כן התייחסו, קטע שנמשך ממש כמה שניות ורובו היה רק קול. בנוגע לבניניים טי.קיי הצביע על השעה שהייתה שבע וארבע דקות, זאת שעה שכבר אין אנשים במקום העבודה ככה שרוב הביניניים כמעט בטוח היו ריקים לגמרי. מה שמעניין בקטע גוטסמון ופופקימון הוא שהאיש בקזינו כן הבחין בהם וככה גם "הטיפשעשרה"
אבל כול השאר לא, עוד נקודה שצונמון דיג'יגרל אף אחד לא שם לב שה"בובה" שהייתה בידים של הילד(מאט) השתנתה. אבל אני מסכימה עם נינה, זה הכל בגלל מגבלת הזמן.

זה פרק טוב

את הפתיחה החדשה ראיתם? רואים את קארי ואנג'וומון ^^ ובפרק הבא לילימון מגיעה והכל... הקטע עם הטיפשעשרה היה ממש מצחיק, העניין הוא שבפעם הראשונה שראיתי את הפרק לא הבנתי מילה ממה שהם אומרים והיום ראיתי וקלטתי הכל פאטמון עף באמת לאט, הוא סתם רחפן הוא לא אמור לעוף הרבה... רוב הזמן הוא יושב לטיקיי על הכובע או בתוך החגורה של בוקמון...

Digi Lista

New member
חוסר זמן זה לא תירוץ../images/Emo3.gif

אם השעה שבע וארבע דקות אנשים בדיוק חוזרים מהעבודה,יוצאים לבילויים...בקיצור הם צריכים להיות בסביבה ומי אמר בכלל שהבניינים הם בנייני עבודה?אולי אלה סתם בתים?... לדעתי שווה לפתח דיון בנושא האיש מהקזינו,אולי הוא איזה שליח סמוי שמעולם לא דובר עליו?
(*הדימיון מתחיל לעבוד שעות נוספות*) מגבלות זמן זה נימוק נכון והגיוני אבל השאלה היא מה באמת קורה עם האנשים,הם זומבים או סתם אדישים?...

lori4

New member
אני מצביעה לאדישים...

האיש מהקזינו, טוב אני חושבת שהוא היה סתם איש מעוצבן שלא היה לו משהו יותר טוב לעשות והוא קינא בפומפקימון על כך שהוא הרוויח מילונים!!!! אבל יתכן, שהוא התגלמות של אחד הג'נאים(עונה שנייה).

Digi Lista

New member
זאת תיאורייה מעניינת...../images/Emo3.gif

אחד הג'נאים זה רעיון טוב,אפשר לפתח אותו הרבה... נורא עצוב אם אנשים באמת כאלה אדישים,כמה שאני לפעמים מאוד מעופפת וכמה שאני משתדלת להיראות אדישה עדיין הייתי שמה לב לדברים,לא בטוח שהייתי מגיבה כי רוב הפעמים לוקח לי זמן להגיב(מנתחת לעומק וטוחנת מים עד דק...)אבל לא כול האנשים איטיים בתגובות,מישהו צריך להגיב אחרת המין האנושי כולו הוא רובוט... האיש מהקזינו קינא בפומפקימון על שהוא היה עשיר?אבל הוא דלעת!איך קנאים בראש דלעת?

lori4

New member
.........

הם לא היו אדישים ממש, נכון הם לא רצו כמו מטורפים לכיוון הקרב אבל הם דיברו על זה ואם אני זוכרת נכון הם גם הסתכלו על אנג'מון. ובנוגע לאיש אולי הוא באמת ג'נאי והוא ידע שמאט וטי.קיי מחפשים את פאטמון אז הוא החליט להכניס אותם איכשהו לקרב עם מיוטיסמון וככה פאטמון וטי.קיי יחזרו אחד לשני, פומפקימון וגטסומון היו רק הדרך לאיחוד של פאטמון וטי.קיי.

למעלה