בעיה בפלאש

• פותח הנושא Nudi
  • פורסם בתאריך

Nudi

New member
בעיה בפלאש

שלום רב, מזה זמן רב שאני קורא את התכתובות בפורופ הנפלא הזה, ולדעתי אתם עושים עבודת קודש בכך שאתם עוזרים למשתמשים תמימים בלא תשלום. לאחרונה נתקלתי גם אני בבעיה, שאינה מופיעה בפורום (קראתי הכל ולא מצאתי) שמתי לב כי היועץ הבכיר הוא אופיר, ורציתי להפנות שאלה זו ישירות אליו... קיבלתי במתנה מבת-דודתי בפנסילבניה (לכבוד ראש-השנה), מצלמת Fuji Z80 עם זום אוטומטי ובקרת תאורה דיגיטלית. בשבת האחרונה (29/9/2001) ביום ההולדת של אחייניתי הקטנה בת ה-5 (שימרית שתחיה) נסענו למערת הנטיפים ליד בית-שמש. למרות החום הכבד נכנסנו אל המערה וזאת מפני ששימרית היקרה אוהבת נטיפים. עד כה, כל הצילומים שצילמתי היו באור יום ולכן לא ידעתי על הבעיה. כשנכנסנו למערה וניסיתי לצלם גיליתי - ופה אתם נכנסים לתמונה - גיליתי כי ה"פלאש" לא עובד... יש לכם מושג איך פותרים את הבעיה הזו ב"פלאש" שלי (היומולדת של אחייניתי נהרס, אך יש עוד טיול בחוה"מ סוכות (כנראה לדרום)). אנא עזרתכם הכנה, בכבוד רב נדב הלוי (Nudi)

אופיר @

New member
בקשר למערת הנטיפים ושימרית

אני מקווה שתוכל לפצות את שימרית אחייניתך איכשהו על היומולדת שנהרס בגלל הפלאש. כתבת שאתה מזה זמן רב קורא את התכתובות בפורום ,ראית פעם תזכורת למילה מצלמה כאן בפורום? בכל מקרה -אם אנחנו מדברים ברצינות,זה לא הפורום המתאים לשאלה,תנסה בפורום צילום . הנאה שלמה בטיול בחוה"מ סוכות. אופיר

זה מזכיר לי

יש קבוצה ששולחים מכתבים מוזרים לגורמים שונים ואח"כ מפרסמים את התשובות ברשת. ייתכן שכאן יש לנו באמת (ואולי לא) מישהו תמים שבאמת חשב שאתר פלאש יפתור את בעיית הפלאש במצלמתו ואולי תראו את התשובה של אופיר באתר המצורף למטה (עד כמה ששמעתי הם הוציאו גם ספר). חיפשתי ומצאתי עבורכם לאתר קוראים "שגריר ישראל על הירח". הקישור למטה. כנסו ותקראו כמה מכתבים. תהנו.

lahat

New member
בואנה נקרעתי

אני קורא את כל ההקדמה פתאום אני רואה "נהרסה לי התמונה הגלל הפלאש" והבנתי שהוא חושב שזה פורום פלאש של מצלמות, הוא קרע אותי מצחוק!!!!!

sagi.exe

New member
אז למה לא פשוט מוחקים את ההודעה ?

של הטמבל. הבור. הדביל. חסר חוש ההומור והמשועמם הזה ?

DrEsSeD

New member
למה לקחת את זה קשה?

אני חושב שטוב מדי פעם לצחוק עם כל המצב שיש לנו פה. טוב שיש אנשים כאלו עם חוד הומור ! שגיא, בקשה אל תיקח את זה קשה

למעלה