בעיה. בערך...

סיון 1 23

New member
בעיה. בערך...

אוקיי... יש לי מחזור מיום ראשון בערב... לילה... קיצר... היום כבר יום שישי והוא בתהליכי סיום... הבעיה היא ש: 1. עדין יש מעט נורא דם... ואני לא בטוחה אם זה מה שנשאר... או שהוא עדיין לא נגמר. 2. אם הוא יגמר ישאר הליכלוך הזה... שיש כמה ימים אחר כך... אפשר לשכב עם בחור כשיש את זה? (ברור שאפשר... גם אפשר לשכב עם בחור כשיש מחזור... השאלה היא אם זה ממש מגעיל וזה, או שלא שמים לב...) אני לא יודעת מה לעשותץ... כל השבוע אני מתאפקת...

בעצם

מה שאת שואלת זה אם את בטוחה או אם את יכולה לשכב? אם את בטוחה - לדעתי לא כדאי לסמוך על זה... לשכב איתו? ברור... גם במחזור את יכולה כל עוד זה לא מפריע לך ו/או לו עצם זה שאת עדין "מלוכלכת" אז סבבה...

זה נורא תלוי בבנזוג

חבר שלי, עם כל הליברליות והזהו, רק שומע על מחזור וכבר מזמין מקום במינזר בהימלאיה. לי אישית זה לא מפריע (רק שאני לא אקרב את הפה שלי לשם). תנסי לרחרח בעדינות (המשחק מילים לא בכוונה). אה, אל תבני על זה שלא שמים לב, אלא אם הפרטנר שלך עיוור או תתרן.

lilaaa1

New member
פתרון ל"לכלוך"

זה לשים טמפון, כשתוציאי אותו זה יעלם.

סיון 1 23

New member
עשינו,

זה במילא הסוף... לצערי היה קצת... והיה לי מביך... לו זה לא הפריע והוא היה בסדר לגמרי עם זה... לא הגעיל אותו לפי דעתי כי הוא זה שהציע בכל הפעמים שוב...

אז אל תהיי נבוכה

יש גברים שזה פשוט לא מפריע להם (היה לנו ידיד שדגל במשפט הדוחה "טרקטור טוב חורש גם בבוץ") אם הוא אומר שזה או.קיי מבחינתו - תרגישי טוב עם עצמך גם.

למעלה