בעיה.....בערך...

paperdoll15

New member
בעיה.....בערך...../images/Emo54.gif

היי אנשים... יש לי בעיה... אמא שלי בטוחה לגמרי שאני לוקחת סמים.... פעם היא היתה דופקת בדלת לפני שהיא נכנסה....היום היא כבר לא דופקת...היא ישר פותחת את הדלת...והיא כל הזמן מסדרת לי את החדר ואת כל המגירות... היא כל הזמן בוחנת אותי ומסתכלת עליי מוזר... אני לא מבינה מה היא רוצה ממני!!!!אני בסך הכל עייפה מהלחץ בלימודים ודיכאונות....אני לא משתמשת בסמים!!!!!!!!!!!!!!! מה אני אמורה לעשות במצב כזה?!

*neta*

New member
כדאי שתדברי איתה ושתבהירי לה

את זה! אסור שהיא תחשוב עליך ככה כי היא תתחיל להיות חשדנית בכל דבר ולא תתן לך את המרחב שלך! תשאלי אותה מאיפה לעזאזל היא הגיעה למסקנה הזאת ותבהירי לה שזה לא נכון!

shiri_b

New member
הייתה לי תקופה דומה

וגם לאח שלי..... הוא היה יורד ביום שבת עייף עם עיניים אדומות והיא ישר "שתייה סמים בלה בלה" הוא מסכן רק הגיע ב5 בבוקר וישן 4 שעות! בטח שהוא יהיה עייף... שזה הגיע אלי (ועכשיו זה די חוזר כי אין לי הרבה כוח לאחרונה) היא אף פעם לא שואלת ישירות אם אני משתמשת, אז אני פשוט אומרת לה "מה את רוצה לראות שאין לי סימני הזרקה? בדיקת שתן??" לדעתי המילה שלי מספיקה לה, בתכלס אמא שלך דואגת לך פשוט תסבירי לה שיש לך המון לחץ בלימודים ואת לא משתמשת. בקשר לחדר, אין לך מנעול?

crembo girl

New member
לדעתי את צריכה

פשוט ללכת ולהגיד לה "אמא, אין לי מושג ממה בא לך הרעיון הזה, אבל אני לא על סמים אני לא מתקרבת אליהם וגם לא חושבת לכיוון הזה, ואם היא לא תאמין לך תעשי כמו שאמרו כאן קודם, תראי לה שאין לך סימני הזרקה ותעשי בדיקות שתן וזה כדי להוכיח לה ותאמיני לי המילה שלך תהיה עוד פעם בטוחה..!! בהצחלה.. :)

למעלה