בעיה בעיתית

rachsh

New member
בעיה בעיתית

ערב טוב. בכל פעם שאני מנקה יסודית את הבית - כלומר אחת לשבוע, אני מגלה באיזשהי נקודת מסתור, מצבור של מעיין "גלמים". זה נראה כמו אורז רק בצבע חום כהה ומתוכם יוצאים תולעים קטנות לבנות. זה בד"כ נמצא בפינת קיר מאחורי שולחן מחשב, מאחורי דלת האמבטיה שתמיד פתוחה, מתחת לספה בפינה הצמודה לקיר וגם במרפסות (מרפסת שמש ומרפסת שירות). מיותר לציין שזה פשוט דוחה :( הזמנו כבר ריסוס לפני כמה חודשים ולא עוזר. בכל פע שאני שוטפת, אני מרתיחה את המיים ושוטפת עם אקונומיקה ואח"כ שוב עם נוזל בעל ריח נעים, ולא עוזר. הם ממשיכים לצוץ - בכל שבוע מחדש. מה זה?? ויותר חשוב איך נפתרים מזה?? נואשת לתשובה... תודה ושבוע נפלא.

אוצה

New member
אם תצלמי צבר כזה ותרשמי לי גודל של

הגלמים והזחלים אוכל לנסות לעזור לך.

rachsh

New member
מצאתי שניים לעת עתה...

הצילמתי ליד מטבע של 5 ש"ח לקבל מושג על הגודל (בער 1 ס"מ). לא כ"כ רואים בצילום - אבל הצבע הוא חום כהה. לא מצאתי (למזלי) תולעים אבל הן קטנות ולבנות וגם באורך 1 ס"מ. תודה!!!

אוצה

New member
אלו גלמים של תיקנים

הכי טוב זה הדברה אם כי לא יעזור ותצטרכי לחכות שהם יבקעו- וכשילכו על ההדברה הם ימותו. אנחנו השתמשתנו במין פתיונות ששמים במקומות אסטרטגים, אם כי שקלי גם הדברה ירוקה. חשוב- בדקי בפינות ארונות/ מגירות/ שולחנות מעץ בעיקר לאתר עוד כאלה ומעכי אותם. ככה תעשי פעולה מונעת ללא הדברה. בהצלחה.

אוצה

New member
הנה לינק לגבי הדברה ירוקה ותיקנים

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1676&a=83063&c=8261&sc=0&ssc=0

יובל 1234

New member
לא בטוח תיקנים

על פי התמונה הנוספת ניראה לי דווקא חיפושית ואז יכול להיות מספר דברים שולח מסר עם מספר פון

למעלה