בעיה בעייתית....

בעיה בעייתית....

ביליתי את הלילה הזה עם בחורה מדהימה מדהימה ויפה יפה. הייתה כימיה מצויינת וזרימה מעולה בנינו.. אפילו שזו פעם ראשונה שאנחנו נפגשות במיטה (יצא לי לדבר איתה במהלך החיים באופן כללי). העיניין התחיל כשבאתי לרדת לה והיא הרימה לי את הראש, היא אמרה שהיא לא אוהבת, אז לא הבנתי איך היא יכולה להחליט שהיא לא אוהבת כשהיא לא ניסתה איתי ספציפית. אחרי השיחה על זה כשסגרנו את זה שאולי עם הזמן היא תשתחרר וכן תתן לי לנסות לרדת לה ושלא אפגע אם היא באמת לא תואהב את זה. אחרי כל זה היא סיפרה לי שהיא בחיים לא גמרה... וזה בסדר, לא חייב לגמור.. אבל ממש בא לי שהיא כן ולא איכפת לי לתת לזה את כל הזמן שיש.. כי כיף לי איתה בסהכ:) אז השאלה שלי היא, האם מישי מכן לא גמרה עד גיל מאוחר (לא עם עצמה ולא עם אחרים, בנים או בנות) ואז כן גמרתן? איך קרתה הפעם הראשונה שזה קרה? לבד? עם פרטנר? עם משו ספציפי? מה שיחררתן בראש כדי שזה יקרה? איך נתנו לכן להרגיש לפני או אחרי? אשמח לכל פיסת מידע:)

לא גיל ספציפי...

נניח שהיא מקיימת יחסי מין מגיל 17 (או אולי פחות) ועכשיו בת 26... אז הנחתי שהיא כבר גמרה בחייה..כי יש לה חיי סקס פוריים. והיא שוכבת גם עם בנים וגם עם בנות.. אז יצא לה לחוות גם את זה וגם את זה וגםםם את עצמה... אולי כי הנחתי כי כל הבחורות ששכבתי איתן בחיים היו פתוחות מינית ואוהבות לחוות אורגזמה אפילו כמה מהן:). רק בחורה אחת סיפרה לי שהיא פשוט לא גומרת, אבל זה היה לפני ככ הרבה שנים...

זה סרט שלה עם עצמה

שכוס זה דבר מלוכלך ולא טעים ומחשבות דומות..
&nbsp
לא יודעת אם אני עוזרת לך במשהו, אבל אני לא גמרתי עד גיל 30 מירידה ולא מאצבעות.
מה קרה פתאום בגיל 30?
פחות ביקורת עצמית, יותר קבלה של עצמי עם הפגמים שלי, התעסקות ארוכה עם הפנטזיות הכמוסות שלי ששנים דחפתי מתחת לשטיח, בחור אחד מאוד מאוד מיומן בשימוש של הפה שלו והאצבעות, הסכמה הדדית שאני לא עוצרת (אם אם אני מרגישה שהגירוי בלתי נסבל) ו... בום!
זה קרה!
בהתחלה זה היה מוזר, חלש ושונה מאורגזמות הרגילות שלי-
וככל שהזמן עבר, נתתי לעצמי להתמסר לתחושות והן התחזקו.
&nbsp
הדברים שבשליטתך הם בניית אמון בינכן והמון סבלנות.
לגבי האהבה שלה לעצמה ולגוף שלה.. זו עבודה שלה עם עצמה.

אני איתך לגמריי...

זה ללא ספק סרט שלה עם עצמה.. ועכשיו ממש בא לי להצליח בזה (טיפוס שאוהב להצליח במה שהוא טוב בו;) אני אנסה מה שאמרת וכמובן שאקח את זה לאט ובסבלנות כי זה לא שהיא לא מינית כלל אז ממש כיף איתה. היא הייתה כבר בהתחלה דיי ביישנית ומובכת בקלות... אבל ככל שהלילה המשיך היא ניהייתה יותר ויותר פתוחה איתי.. אז אולי יש עתיד?:)היא כזאת סקסית

גמרתי פעם ראשונה בגיל 24

בכלל לא ידעתי לפני כן שאני לא גומרת. וזה הגיע לגמרי בהפתעה.
גיליתי שאני מולטיאורגזמית בגיל 40
אז כן בהחלט יש אופציה להתפתחות בדברים הללו עם בשלות, רוגע, פתיחות ומוכנות להתמקד לחלוטין בעונג שלי

הא! גם אני הפכתי מולטי אורגזמית בגיל 40

אני באמת לא חושבת ש'גליתי' את זה בגיל 40, אני חושבת שמשהו השתנה בי.

לא יודע מה איתכם

אבל את חווית האוננות גיליתי
כבר בגיל 12
יחי האורגזמות
חחחחח

איך אתן זוכרות מתי גמרתן ..!!!?

אווף נראה לי כל הלילה במיטה בזמן שאפנק את עצמי
אנסה לחשוב מתי הייתה האורגזמה הראשונה שלי

אני זוכרת שהפעם הראשונה הייתה עם בחורה שממש ממש אוהב לרדת
אולי גמרתי .. לא זוכרת
מה הסיכוי לגמור מסקס ראשון ?!...

טוב אחשוב על זה ואעדכן אם אגיע לתשובה :)

wild orchid

New member
אני זוכרת כי אצלי זו הייתה נקודת מפנה בחיי המין שלי

שעד לאותו הרגע היו אפורים ודי משעממים ולא הבנתי ממה ההתלהבות. ואז זה קרה ומשם נפרצו כל החומות והגבולות.
כנראה התמזל מזלך ונפלת על הפעם הראשון על גבר טוב במיטה.

זה קל

גמרתי פעם ראשונה מאוננות בגיל די צעיר. אני זוכרת את ההלם שהיתי בו ממה שחוויתי - זה היה כזה די במקרה.
לא משהו שקל לשכוח.
מתי גמרתי פעם ראשונה מגבר? ממממ.. לא זוכרת, אבל לקח זמן.

למעלה