בעיה בעייתית

בעיה בעייתית

אני בת 21 ואני בתולה. לא זאת הבעיה... הבעיה היא שמאז גיל 16 או 17, בכל מערכת יחסים רציני שהייתה לי, בכל פעם שבן הזוג שלי ניסה לחדור זה כאב לי כאבי תופת ונאלצתי להגיד לו להפסיק. בסופו של דבר, זה הוביל לסיום רב הקשרים הרומנטיים שהיו לי. אני כבר ממש מיואשת שאפילו אחותי הקטנה איבדה את הבתולין לפני, ואני לא יודעת מה לעשות.. כשבן הזוג שלי מחדיר לי אצבעות לנרתיק, הוא יכול להחדיר רק אצבע אחת, אולי אולי שתיים אבל גם זה כואב, פשוט כאב נסבל שכזה. חברות שלי קנו לי ויברטור, וגם אותו לא הצלחתי להחדיר מתוך כאב. האם זו תופעה מוכרת בעולם הרפואה? האם יש לזה פתרון רפואי? אני כבר ממש מיואשת. תודה.

בעיה בעייתית

זו באמת בעיה בעייתית בעיקר מכיוון שהשאלה שאת שואלת היא תיאורטית. המצב שאת מתארת מחייב בדיקה רפואית ע"י גינקולוג על מנת לראות שאין לך בעייה במבנה שיכולה להסביר את הבעייה. זו בהחלט בעייה מתוארת בעולם הרפואה ויכולות להיות לה הרבה מאד סיבות, רובן ניתנות לפתרון. חבל מאד שתסבלי תקופה ארוכה במקום לגשת לייעוץ רפואי שיכול להפנות אותך לטפול המתאים.

והפתרונות?

נכון, תאורטית.. אבל אם תאורטית אין לי את הבעיה שאני לא מוכנה עדיין בלה בלה בלה כי עברתי את השלב הזה מזמן- אני בטוחה שהבעיה היא במבנה. איזה בעיות נפוצות קיימות? ומה הפתרונות? האם אלה פתרונות כירוגיים? או שזה הליך יחסית פשוט? (או שאולי זה נחשב הליך פלסטי??) האם ביטוח של קופת חולים מכסה זאת? אשמח לתשובות כדי לדעת פחות או יותר מה עומד מולי לפני שאני קובעת תור. תודה רבה על התשובות.

והפתרונות?

אין יכולת לומר לך את כל האפשרויות. ייתכן שזו בעיה פשוטה כמו קרום בתולין שיש בו חירור קטן ואז בפעולה כירורגית פשוטה ניתן להגדילו או להסיר את הקרום בכלל. יכול להיות שיש לך דלקת שם ואז זה מצריך טפול תרופתי. בכל מקרה, כדי שתדעי במה מדובר, את חייבת לגשת לבדיקה רפואית.

למעלה