בעיה בעייתית...

בעיה בעייתית...

יש את הפורום המוכר של לסביות אבל שם מתרוצצות אין ספור בנות 16 וחצי אשר עולמן חרב עליהן כי ההיא שהייתה פעם איתה (שלשום) עזבה אותה לא מכבר (אתמול) לטובת ההיא, והיום היא ראתה את ההיא עם ההיא הולכות יד ביד בקניון ומה רב הכאב. ומצד שני - יש את הפורום הזה, אבל הוא לבנות 30 פלוס. מה יעשו בנות ה-20 פלוס? ייזרקו לפורום כתיבה גאה?!? לא מספיק שאני יוצאת מהארון, עכשיו אני גם צריכה להוציא את השירים שלי מהמגירה? בקיצור, עם כל הארונות והמגירות - נפלתי בין הכסאות (ממש רהוט קומפלט לדירה החדשה שלי). אז מה עושים? אני בת 27 אוטוטו! חסרות לי שלוש שנים! חבל שאני לא יכולה להעיד על עצמי שאני בוגרת לגילי... טוב... הלכתי להטביע את יגוני בקערת גלידה - וניל עם עוגיות. שיהיה בהצלחה לפורום!

s c a l l y

New member
הרגת אותי ../images/Emo6.gif

אין ספק שאת לא צריכה להישאר במגירה....
ולא בארונות ולא בין הכיסאות
אני מציעה לך פשוט "לטייל" בין הפורומים במקום ליפול
אולי תמצאי משהו יותר טוב להטביע בו את יגונך במקום קערת גלידה... ואפרופו, יש לי חברה טובה בגיל 40 ששאלה אותי בדיוק את אותה השאלה... "זה פורום ל30 פלוס, מי תרצה אותי שם?!" 40 זה כבר לא שלושים... ומה אני אגיד? אני בול באמצע
אוטוטו
לא הכל שחור לבן, יש גם אפורות באמצע

לדעתי

אפשר יהיה לעשות מבחני קבלה לבנות 25+ אשר מתאימות לרוח הפורום. מבחינה סוציולוגית כל פורום או קבוצת אנשים מסמנת עצמה על ידי הפרדתה וחידוד הבדליה מה"אחרים"- זה כמו אנשי השמאל הקיצוני שאלו שונים בפסוק אידיאולוגי אחד מ"איתנו". אז מכיוון שמיסיס חרגולית עשתה את ה-פעולה אשר מאחדת קבוצה ("הן דפוקות, שלא כמונו") נראה לי שהיא התקבלה.

מזכירה לי את עצמי

שהייתי רוב חיי הצעירים בחורה מאד מאד בוגרת לגילי, ולא הסתדרתי עם בני/בנות גילי מעולם, על על הקצ'קצ'יאדה. כן, אני מכירה את פורום הלסביות ה'רגיל'. השפה הפקצ'ית שם.... למעשה הניק שלי הוא בדיחה על הפורום ההוא (כל הבנות שם קוראות לעצמן: ממתק בת, אור בת, בר בת אז בתור בדיחה, רשמתי "לסבית בת" ואיך שהוא הניק נשאר איתי כמו הסוכנות היהודית עם מדינת ישראל). אני זוכרת שנרשמתי לשידייט וכל מיני בנות 21 שולחות לי מסרים והן מסבירות לי "תצ'מעי מאמי אני בוגרת אני כבר הייתי עם בנות 30+ פחעעע....חחחחח". אני זוכרת שפעם אחת או שניים נתתי צ'אנס לבת 21, פשוט מתוך זיכרון בת ה 21 שאני הייתי ולאחר כמה דקות שיחה חשתי כמו בבייביסיטר ורק חיפשתי מוצא מן השיחה (משהו כמו: בדיוק נפל טיל על העיר שלי, לא משנה שעל העיר שלי לא נופלים טילים, לא משנה אגב שהיא גרועה מעיר שנפלו עליה טילים, גיאוגרפית ודמוגרפית) אז כן, מבינה את מה שאת חשה לנוכח ה'בין הכסאות'. אולי כדאי לפתוח פורום "לסביות לא פקאצ'ות - כל הגילאים?"

יקירתי הזהרי בלשונך

שלא יפתח כאן עוד שרשור עצבני של קבלת כולם ואיך את מעיזה וכו' וכו' וכו'. גיל 30+ כגיל? כמשל? שתצטרף והיא כבר תדע לבד את מקומה ואם לא תמיד אפשר לפתוח פורום כרונולוגי לסביות 14-: לסביות 16.5: לסביות 19-23: לסביות 23-25: לסביות 25+ : לסביות 30+ : לסביות פרק ב': לסביות גיל המעבר: לסביות סבתות וכי"וב - הסתבכתי?

אני מרשה לעצמי

לתערב, למרות שגם אני לא בדיוק עונה על ההגדרות (אני דווקא עונה על הגדרת הגיל, אבל לא מגדירה עצמי כלסבית). ברוב הפורומים יש הרבה אנשים שלא עונים בדיוק על כל הגדרות הפורום - אבל מוצאים את מקומם שם. אני מוצאת פה עניין, למרות שכמו שציינתי אני לא לסבית (אבל בהחלט אוהבת גם נשים), ואני חושבת שייתקבלו לפה בברכה גם לסביות שאינם עונות על הגדרת ה 30+ אבל מוצאות פה את מקומן. אולי אין לי זכות 'לקבל' אף אחד לכאן, וזה תפקידה של מנהלת הפורום, אבל זו התחושה שלי.

אני דווקא שמחה שזה פורום המוגדרלבנות 30+

ולדעתי הוא מוגדר כך ולא בכדי. לבנות 30+ יש עולם אחר מלבנות 20+. לא משנה עד כמה בנות העשרים - כבודן במקומו מונח - ירגישו בוגרות ובשלות, לנשים בגילאי השלושים יש ניסיון חיים, ותחומי ענין שונים. חלקנו התחתנו, חלקנו אימהות, חלקנו מרגישות צורך גובר בלהביא ילד לעולם. אני מניחה שרובנו סיימנו לימודים אקדמאים (מי שלמדה) וגם מי שלומדת נמצאת במסלול לתואר מתקדם. אלו הן דוגמאות מעטות לנושאים המעסיקים אותנו אך לדעתי, אין הם בראש מעיניה של בחורה בגילאי העשרים. מה דעתכן?

אני, לעומתך, דווקא שמחה שזה פורום לסביות

חלקנו חולקות בית עם האישה שאנחנו אוהבות חלקנו מתכננות הקמת משפחה לסבית, על כל המשתמע מכך מבחינת זכויותנו, חובותנו והקשיים המיוחדים שלנו חלקנו חיות במערכת פוליאמור על טהרת הנשים חלקנו פעילות אקטיביסטיות בקהילה, נלחמות על זכויותנו במדינה חלקנו בולטות במראה או בהתנהגות "לסבית טיפוסית" שמעמתים אותנו לעיתים עם המשפחה המורחבת, מקום העבודה, או סביבת מגורינו אלו הן דוגמאות מעטות לנושאים המעסיקים אותנו אך לדעתי אין הם בראש מעיניה של סטרייטיות, ביסקסואליות, שחיות בארון, נשואות לגבר, אמהות מהריון מגבר בזוגיות, שעוברות כסטרייטיות.

אני חושבת שתופתעי לגלות עד כמה

כל הדוגמאות שהבאת - המאוד חשובות מטרידות ומעסיקות גם נשים שחיות בארון, אמהות מהריון מגבר כשהן מגלות שהן נמשכות גם לנשים ובעצם מה קורה עכשיו עם התא המשפחתי שלהן בעיני עצמן. ובמקום ליצור מלחמות כאן בפורום שהמכנה המשותף הוא נשים שאוהב נשים בכל הקשת הרחבה תחת ההגדרה "לסבית" - פשוט להיות, לשתף, לחלוק, מידי פעם להשתטות, לספר, להביא רעיונות. מה את אומרת מוכנה להצטרף לניסוי?

שם מצוין - שרון בעננים

ברוכה את - כמוני כמוך קשה לי עם ההגדרות - ולא מוצאת לנכון להתעסק בזה שיהיה לך יום נפלא

../images/Emo13.gif

אני ממש לא מנסה להגדיר, ולשמחתי לא צריכה... האמת שלפורום לסביות השני מעולם לא נכנסתי, כי לא נראה לי קשור אליי בכלל, אבל לכאן הגעתי במקרה וראיתי שיש פה עוד נשים נשואות, וכאלה שאוהבות את שני המינים, אז התחלתי לקרוא כאן - ואפילו העזתי לכתוב היום. הקטע הכי מצחיק שאם הייתי יכולה לבחור - סביר להניח הייתי בוחרת להיות לסבית, כי תקשורת עם נשים נראית לי הרבה יותר פשוטה, אבל מה לעשות שאני נמשכת גם לגברים?

למעלה