בעיה בעייתית ../images/Emo14.gif
לפני הכל, וידוי קטן.. לא ממזמן נכנסתי לפה בשם "אורחת שרוצה להיות פורחת" ולא יכולתי שלא להבחין בכך שאתם פשוט מדהימים
ובגלל שכ"כ עזרתם לי פעם שעברה, חשבתי שאולי גם עכשיו.. זה עניין שטחנתי די הרבה בכל מיני פורומים ומקומות ומשום מה זה כל הזמן חוזר אלי שוב ושוב ושוב אמא שלי אף פעם לא חיבקה אותי, גם אבא לא. את אבא הבנתי, כי הוא דתי והכל, והוא הראה לי אהבה בדרכים אחרות. את אמא שלי היה קשה לי להבין.. למה לעזאזל לא לחבק ילדה קטנה??? מההתנהגות של אמא שלי הסקתי אל הכלל, חשבתי שאף אחד לא ירצה לחבק אותי, ושמי בכלל ירצה להתקרב אלי? תמיד חשבתי שמשהו מאוד רקוב בי, אם אמא שלי לא מחבקת אותי. בשנתיים האחרונות, אמרו לי שזאת לא אשמתי, שהבעיה היא אצל אמא שלי שלא מסוגלת לתת חיבוק. היא אף פעם לא חיבקה את שני אחיי ואחותי. בחודש האחרון אח שלי היה בבית חולים (לצורך ניתוח) והייתי בהלם שהיא אפילו לא החזיקה לו את היד. נראה פשוט שהיא לא הייתה מסוגלת. שלשום בדרך הביתה, הלכתי ובכיתי לעצמי, איך הייתם מרגישים אם אמא שלכם לא הייתה מחבקת אתכם לאורך כל חייכם? וככל הנראה גם לא תחבק.. כל כך כאב לי וכל כך ניסיתי להסתיר את הדמעות שזלגו בשצף.. חשבתי שאולי תוכלו לתת לי הצעות איך להתגבר
תודה מראש
לפני הכל, וידוי קטן.. לא ממזמן נכנסתי לפה בשם "אורחת שרוצה להיות פורחת" ולא יכולתי שלא להבחין בכך שאתם פשוט מדהימים