בעיה בעייתית עם נגן mp3

• פותח הנושא asas
  • פורסם בתאריך

asas

New member
בעיה בעייתית עם נגן mp3

שלום רב לכם.. אני צריך את עזרתכם(ושלא מרצוני קשה לי להאמין שתמצאו לי פתרון) אתמול כשנכנסתי לכונן של הנגן שלי הווינדוס שלי ביקש שאני אעשה אתחול לכונן. חשבתי שאולי זאת בעיה רק אצלי אבל ניסיתי גם במחשב אחר ואותו דבר. החלטתי לאתחל את הכונן כי הווינדוס לא נתן לי בכלל גישה להיכנס לכונן. הווינדוס אמר לי שכל המידע ימחק ובלע בלע אז הסכמתי.. אחרי האתחול ראיתי באמת שכל הקבצים נמחקו ושמשום מה הקיבולת של הכונן עלתה מג'יגה 1 ל700 ומשהו ג'יגה.. אמרתי לעצמי שאולי זה סתם באג ושזה לא נורא. העברתי קבצים חדשים לכונן והסתכלתי בנגן אם הוא קלט את הקבצים.. פתאום אני רואה שבכלל הקבצים הישנים לפני האיתחול נשמרו ושהקבצים החדשים שהעברתי לכונן לא נמצאים בכלל.. לא ידעתי מה לעשות אז עשיתי עוד אתחול ולא הייתה לי סבלנות לחכות עד שהאתחול יגמר והפסקתי אותו. עכשיו כשאני מחבר את הנגן למחשב,מספיק שאני רק מסמן את הכונן של הנגן המחשב נתקע והכי מוזר זה שהקבצים הישנים לפני האתחול נשמרו בנגן ואני יכול לשמוע אותם כרגיל.. אבל מה זה שווה אם אין לי גישה לכונן בכלל? השאלה שלי היא: האם בכלל אני יכול לעשות משהו? יש דרך לגרום לנגן לחזור למצב ההתחלתי כמו שקניתי אותו?(אל תגידו לי לקנות חדש או ביטוח וכו') לפרמט אותו בצורה כלשהי ולגרום לכונן להיות נגיש מבלי להתקע? אם תעזרו לי אני אשמח מאוד.. לא מספיק שאני דיכאוני בדרך כלל עכשיו אני יותר.

יאיר B

New member
אני מניח שמדובר בנגן מדבקה (כי לא ציינת יצרן)

הנגנים הללו מגיעים בדרך כלל עם דיסק. עליו יש תוכנה שאחת מהאפשרויות שלה אחרי שמתקינים אותה היא לפרמט את הנגן דרכה (ולא דרך התוכנה של חלונות). נסה את הפרמט הזה. אפשר גם לנסות להתקין מחדש את הקושחה של הנגן (גם כן דרך התוכנה הזאת). במאמרי הפרום יש מאמר על שימוש בתוכנה הזאת. ולהבא: אם המחשב כותב לאיזה שהוא התקן חיצוני - לא עוצרים אותו אלא נותנים לו לסיים עד הסוף את מה שהוא עושה (במיוחד עם פירמוט - יכול להיות שמשהו שם נדפק לחלוטין בגלל שהפרמוט לא הסתיים עד הסוף).

asas

New member
לא עובד..

קודם כל תודה וכל הכבוד על זה שענית בכזאת זריזות. כתוב על הנגן kingmax וזה נגן mp4 בצבע שחור. בנוגע לבעיה.. נכנסתי לתוכנה של הנגן במחשב וכשניסיתי לפרמט זה פשוט כתב לי שהכונן לא נתמך.

asas

New member
הללויה והידד!

מצאתי פתרון! כל כך פשוט וקל. אני ממליץ לכם לזכור את זה כדי שאם מישהו יתקל באותה בעיה תגידו לו מה לעשות. פתחתי בתוכנה של הנגן במחשב את האופציה של הפירמוט(RDiskUtility) וב Partition and Encrypt הזזתי את הריבוע בשורה הזאת למקסימום ועשיתי Start אחרי זה הופיע לי בצד שמאל למעלה שזה מעדכן את המערכת ואחרי זה הזזתי את הריבוע להכי מינימום ועשיתי Start ואז חזרתי ללשונית Format ועשיתי בFormat type Quick ואז Start והפעם לא הייתה לי את השגיאה! הנגן חזר לקדמותו.. הוא לא נתקע יותר והעברתי אליו שיר(01 - Tormento D´Amore (Agnaldo Rayol & Charlotte Church) ושמעתי אותו בנגן :pP!

למעלה