בעיה בעייתית ביותר

בעיה בעייתית ביותר

אני והחבר שלי חודשיים וחצי ביחד ולדעתי יש לנו קשר די מדהים, הגענו לרמות קרבה שזוגות שנמצאים ביחד שנה לא הגיעו אליהם. אמנם אנחנו לא בתחרות, אבל זה פשוט קרה ככה, היה בינינו מעין קליק ושנינו נקשרנו אחד לשני. כיף לנו, הוא מצחיק אותי וגורם לי לחייך, דואג לי, התשוקה גדולה ועוד. הבעיה מתחילה בקטע של הבילויים. הוא בנאדם די מסוגר כשזה מגיע לכל סצנת הבילויים. הוא לא אוהב לא פאבים ולא מועדונים, ומילא זה- הוא אפילו לא ממש בקטע של טיולים. אפילו קריוקי זה יותר מידי בשבילו. ואני מבינה, אני מבינה שלא כל האנשים אוהבים את אותם הדברים ויש אנשים שמתעבים את סצנת הבילויים. אבל הבעיה שאני אוהבת את זה, אני פשוט אוהבת לצאת ולא ממש משנה לי לאן והוא יותר טיפוס ביתי ושגרתי כזה... וגם אם הוא כן בא איתי למקומות, הוא כל הזמן אומר שהוא עושה את זה בשבילי אבל עושה לי פרצופים חמוצים של בנאדם סובל, וזה כמובן אוכל לי את המצפון. אני לא רוצה לראות אותו סובל כל הזמן או להרגיש שהוא עושה לי טובה בזה שהוא יוצא איתי, הוא אמור לרצות להיות איתי ולא באילוץ. אני רואה את הבילויים עם החבר'ה מידי פעם כחלק בלתי נפרד מחיי, כמו כן אני טיפוס מאוד מוזיקלי ואוהבת את המוזיקה בפאבים כשיושבים ומידי פעם לרקוד. והוא מבחינתו- להסתגר בבית כל הזמן. הוא מאוד חשוב לי ואני אפילו חושבת שאני אוהבת אותו... אבל אנחנו מתווכחים על הקטע הזה מלא ולא מוצאים שום דבר ששנינו אוהבים לעשות ביחד כשיוצאים! חוץ מאיזה מופע סטנדאפ שפעם הלכנו אליו ופעם אחת בפאב שבה הוא טען ש"היה יום פחות רועש". ביום שלישי היינו בפאב והוא כבר ממש לא התייחס אליי והסתגר בתוך עצמו, לא דיבר איתי וגם לא נגע בי, היה מרוחק עם המחשבות של עצמו וכששאלתי אותו מה קרה הוא ענה שהכל בסדר. היינו עם עוד זוג והגבר מהזוג השני אמר לו שהוא לא מתנהג בסדר, פתאום הוא יצא החוצה "להתאוורר", סינן אותי פעמיים ואני שכבר הייתי מסטולה מאלכוהול התחלתי ממש לבכות. בסוף הוא התנצל ואמר שהוא לא ענה לי כי "הוא לא ידע מה להגיד"... לא סיבה מספיק טובה לדעתי, אבל שיהיה. עוד קטע, שהוא אמר לי אתמול שהוא בונה על קשר רציני שיוביל בסופו של דבר לחתונה... זה די הלחיץ אותי, כי רק לא מזמן הכרנו ואני כולה בת 20! מה הקטע? אני לא יודעת מה לעשות כי באמת בסך הכל טוב לי, אבל הדברים האלה ממש משגעים אותי ולפעמים פשוט אין לי כוח להתמודד עם זה. עם כל הכבדות הזאת שלו... לפי הדברים שלו אני אצטרך להתחיל לחשוב על כך שכל בילוי שלי אני אצא רק , עם חברות ובלעדיו. נשמע לכם הגיוני? לי לא ממש. מן הסתם אני ארצה שהחבר שלי יהיה איתי, גם בבית וגם כשיוצאים. אני אובדת עצות כרגע... שווה לנסות ולהמשיך לתת לזה צ'אנס? למרות כל הוויכוחים? אשמח לעצות מכל סוג שהן, אני אאסוף נתונים ובסוף אחליט :) תודה ולילה טוב

shirlove

New member
אז אולי תשאלי אותו איזה בילויים הוא אוהב?!

חוץ מלהיות בבית-אולי סרט-אולי בית קפה-אולי סתם פיקניק בפארק...אולי הוא פשוט בחור שאוהב את הבילויים השקטים הסולידיים. אם את רוצה שחברות שלך יצטרפו מדי פעם אפשר להזמין חברות וידידים שיצטרפו אליכם לסרט,מסעדה וכו'. אולי הוא פשוט טיפוס שלא אוהב רעש?! תקשיבי כשאת יוצאת עם בנאדם ואוהבת אותו את צריכה לחשוב אם את מוכנה לקבל אותו כמו שהוא ועד כמה החסרונות שלו מפריעים לך. תלוי עד כמה מפריע לך הקטע הזה....זה לא שהוא לא יוצא איתך-הוא מכבד את הבקשה שלך ובא,אבל תנסו לחשוב על בילויים מסוג אחר ביחד-תשאלי לדעתו לאן בא לו ללכת,תגלי אכפתיות גם מהצד שלך.תבדקי ותודיעי לנו מה קורה....בהצלחה לך-ומהקטע של החתונה אל תלחצי-הוא בחור רציני וטוב שנפלת על אחד כזה.

תגובה

חשוב שתשתדלו לשמור על הקשר. נסו לעשות מה שמתאים וטוב לשניכם. לפעמים תצאו ולפעמים תפגשו בבית, אולי תוכלו להתפשר. לא כל-כך חשוב איפה תפגשו, כמו שחשוב איך תנהלו את הפגישות ותשקיעו בקשר הרגשי.

למעלה