בעיה בעיה!!!!!!!!!!!!!!

prinsesss182

New member
בעיה בעיה!!!!!!!!!!!!!!

לפתע פתאום בא לי למחשב מי תוכנה שהאייקון שלה זה סיתם" עצור" וכתוב על זה סטופ.. היא באה והראתה לי שיש לי 21 theats ווירוסים.ניראה לי...אבל החמילה באנגלית...הייתה שם...והיה כתוב לי על 21 או 19 תדברים.בעיקר קבצי קוקי שהם נגועים...כתוב ליד כל אחד מהם ...אינפקטד.....זה זסופו של המחשב שלי????? ו....יש לי עוד שתי תוכנות אחרות שהן לא נורטון ..כי זה עולה כסף ואין לי רכרטיס אשרייייייייואני לא בדיו´ק יודעת להשתמש... תוכנה אחרת מראה לי שאין לי וירוסים..והסטופ הזה הרבה 21 או 19....מה פה קורה פה?!

uzi2

Active member
לדעתי אין מנוס מזה שצטרכי עזרה מישה

שיודע אנגלית קצת יותר טוב. האם זה סופו של המחשב? קרוב לוודאי שלא, אבל בכל מקרה, חשוב שתוכנות אנטיוירוס יהיו מעודכנות לחלוטין בעדכון נתוני וירוסים (זה אומר משהו כמו עדכון פעם בשבוע לפעמים קצת יותר לפעמים קצת פחות תלוי באנטיוירוס הספציפי). אחרת זה באמת לא מפתיע אם הן לא מזהות וירוסים שקיימים. אם תרצי עזרה מהפורום תצטרכי לתת אינפורמציה הרבה יותר מפורטת כמו, שם הוירוסים שנמצאו (שזה לא השם של הקבצים שנמצאו נגועים), ורצוי גם מה התוכנה שזיהתה אותם. אין צורך בכרטיס אשראי - יש דברים סבירים ללא תשלום, אבל חייבים לגעת איך לעבוד, ובשביל זה חייבים איזו רמה מינימלית של אנגלית.

prinsesss182

New member
רגעעע

יש לי תוכנת f stop w זה טוב???????? וכיאילו..אם הצוכנה מוצאת את הוירוסים....אז.......בו זמנית היא משמידה אותם? אם לא איך היא עושה את זה? או איך ניתן להשמיד את הוירוס?

uzi2

Active member
תודה ../images/Emo8.gif

וסליחה שהודעתך נשכחה. אני מניח שהתכוות ל- F-STOPW של FRISK. התוכנה טובה, אבל היא אמורה לרשום לך האם היא הסירה את הוירוס או לא (חוזרים לעניין האנגלית), ואם היא לא רשמה שהיא הסירה אז צריך להגדיר אותה כך שתסיר (אין לי את התוכנה ולכן אני לא יכול ממש להנחות אותך לגבי התפריטים אבל אם תעברי עליהם (חוזרים לעניין האנגלית) אז אולי תמצאי את ההגדרות לגבי מה לעשות כאשר מתגלה וירוס. גם יתכן שהיא חוסמת את הוירוסים מלהשמר מלכתחילה על הדיסק הקשיח, ולמהסיבה הזאת תוכנות אחרות לא זיהו וירוסים. חוץ מזה, אם יש לך F-STOPW אז אין לך F-Prot for Windows? באופן כללי F-STOPW היא הרכיב שרץ כל הזמן ברקע ומשגיח, עבור מערכת ה- F-Prot for Windows. בעבר, הוא היה מגיע גם עם גירסת ה- DOS החינמית, אבל זה הופסק.

למעלה