בעיה בעידכון

Wolf15

New member
בעיה בעידכון

OMG עוד בעיה... המ.. אוקי.. אז ככה..כשאני מחבר את האייפוד זה רושם DO NOT DISCONNECT ואז ההודעה אמורה להיעלם ולהראות לי את האייפוד ואז אני אוכל לעדכן שירים אבל הוא מראה שאני לא יכול ללחוץ על העידכון

LinkTree

New member
זה לא נכון מה שאתה אומר

אתה לא ממש מבין את ההודעות. אנסה להסביר בפשטות. כאשר אתה מחבר את ה IPOD והמחשב מזהה אותו אוטומטית ה ITUNES מבצע עידכון של ה IPOD (אתה יכול לראות בחלון של ה ITUNES את התקדמות העדכון ובסוף יהיה כתוב שם שהעדכון הסתיים) אחרכך זה תלוי מה בחרת - אם בחרת לאפשר שימוש ב IPOD כדיסק אז ההודעה לא תעלם עד שלא תלחץ EJECT דרך ה ITUNES כי אתה מעוניין שיהיה אפשר לגשת ל IPOD כדיסק - אם בחרת שלא לאפשר את זה בסיום העדכון ה DO NOT DISCONNECT יעלם. OK?!

Wolf15

New member
עוד שאלה קטנה..

באתר של אייפוד או איפשהו שקראתי רשום שאיפשר להוסיף טקסט לאייפוד ולרשום דברים בלוח שנה ראיתי פה מזמן שאלה כזאת ועכשיו אני לא מוצא אותה.. האם תוכלו לעזור לי? תודה!

Wolf15

New member
עוד שאלה קטנטנה ומקווה לתשובה מהירה

המ.. יש לי בעיה.. העברתי שיר והוא ניתקע.. ניסיתי לעשות לו EJECT לא עבד ניסיתי לעשות X גם לא עבד.. ואני לא מפחד שאני יהרוס את האיי פוד אם אני אוציא אותו דרך הכבל פשוט

Wolf15

New member
טוב איפשר למחוק את השאלה האחרונה..:

אבל אם איפשר לעשנות לי על איך מוסיפים את הNOTE ולהוסיף דברים לCALENDER

Wolf15

New member
טעות שלי

וואי רשמתי שאני לא מפחד להרוס את האיי פוד ואני כן:p אדמין אתה חייב להשים פה שהיה איפשר לערוך

למעלה