בעיה בעוגיות עירקיות ממולאות תמרים
מצאתי שני מתכונים, אחד של סוף עונה ואחד של wan אבל הבצק יוצא יבש לגמרי, אין שום אפשרות לעשות מזה בצק, הכל פירורים. הנה המתכון: 1 קג קמח 2 ביצים 1 מרגרינה רכה 1 כוס סוכר (או רבע כוס, הבדל בין המתכונים) שמרים (1.5 כפות יבשים או 50 גר, הבדל בין מתכונים) בקיצור, זה לא עובד. מה שעשיתי זה להוסיף רבע כוס שמן ושלושת רבעי כוס מים ואז הבצק נדבק לעצמו וניתן ללישה (למרות שעדיין קשה יחסית). עכשיו הוא תופח, מקווה שיצא בסדר. אבל רציתי לדעת מנסיון של מישהו/י שהכין, מה הסתבך שם?
מצאתי שני מתכונים, אחד של סוף עונה ואחד של wan אבל הבצק יוצא יבש לגמרי, אין שום אפשרות לעשות מזה בצק, הכל פירורים. הנה המתכון: 1 קג קמח 2 ביצים 1 מרגרינה רכה 1 כוס סוכר (או רבע כוס, הבדל בין המתכונים) שמרים (1.5 כפות יבשים או 50 גר, הבדל בין מתכונים) בקיצור, זה לא עובד. מה שעשיתי זה להוסיף רבע כוס שמן ושלושת רבעי כוס מים ואז הבצק נדבק לעצמו וניתן ללישה (למרות שעדיין קשה יחסית). עכשיו הוא תופח, מקווה שיצא בסדר. אבל רציתי לדעת מנסיון של מישהו/י שהכין, מה הסתבך שם?