בעיה בסרוויים....???!!!???

guys234

New member
בעיה בסרוויים....???!!!???

מישהו מכיר את הסרווים של TOWERPRO מדגם MG995...? נמכרים בעיקר באינטרנט... (מי שרוצה לראות מקרוב יכול לרשום בebay את המילה MG995)... לפי הנתונים שלהם הם דיי טובים והמחיר זול אז הזמנתי... בכל מקרה חיברתי אותם ומרגישים שהם די חזקים ומהירים אבל שמתי לב גם שכאשר אני אני מושך את הסטיק (למשל האלוויטור) ומשחרר (הם אמנם חוזרים לcenter במדויק) אך לפני כן במקום להגיע ישר ל- center הם ממשיכים קצת יותר מדי לצד השני של הכנף ואז חוזרים לcenter, הם ממשיכים ממש קצת , משהו כמו 3 מ"מ... (כלומר אם אני מושך UP ועוזב הם חוזרים, ממשיכים ממש (ממש) קצת ל-DOWN ואז חוזרים לCENTER). רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה? או כמה זה יכול להשפיע בזמן טיסה במיוחד ב3D? (אין לי טיסן גדול שדורש סרווים מדוייקים...)... יש מצב שזה בגלל שהם ממש מדויק ורגישים לקפיצות של הסטיק? תודה וחג שמח, גיא.

fuli2

New member
יכול להיות...

שזה בגלל שהסטיק זז לך טיפה לצד הנגדי שאתה משחרר אותו ולכן גם ההגאיים זזים ויכול להיות שיש טיפה חופש בחיבורים של הפושרוד לסרוו או להורן ולכן יש טיפה תזוז. לדעתי זה לא יפריע לך בטיסה בכלל הרי כמה פעמים בטיסה אתה משחרר את הסטיק ככה? וגם אם אתה עושה את זה התזוזה של הסרוו חזרה למרכז היא מהירה כך שזה לא יפריע.

בעיית סרווים זולים...

כאשר המעגל האלקטרוני בסרוו אינו מכוון, ישנה התבדרות של ההגאים - תופעה זו נקראת Over Shoot ונובעת מתיאום לא נכון של המעגלים האלקטרוניים. אם הם מתאימים לטיסן שלך ? שיקול שלך בלבד. ד"א, כתבת ש-"הם ממשיכים ממש קצת , משהו כמו 3 מ"מ ..." ההתייחסות שלך ל 3 מ"מ צריכה לבוא עם נתון נוסף - מאיזה מרחק מהציר אתה מודד 3 מ"מ ? נתון האובר שוט (Over-Shoot) של הסרוו צריך להיות במעלות, ולא במ"מ.

AVISTINKY

New member
בדיוק ככה! ../images/Emo45.gif גם אני לא הבנתי ממש

3 מ"מ מאיפה....

GOSFRABA

New member
אני מניח שהוא מדבר על תנועת הגה

של 3 מ"מ. גם לי זה נשמע יותר כמו בעיה שנובעת מעזיבת הסטיק ותנועתו החופשית. מאחר והסטיק ממשיך עוד קצת לכיוון השני, ההגה נעה בהתאם.

AVISTINKY

New member
זה ברור מאוד שהוא מדבר עתל תנועת

ההגה.....אבל....תחשוב- אם תמדוד את התזוזה של ההגאים ממרחק של סנטימטר מהציר, היא תהיה נגיד מ"מ אחד, אבל את תתרחק מהציר נגיד מרחק של 7 סנטימטר התזוזה שלהם תהיה הרבה יותר גדולה.... כמו עיגול....היקף של עיגול מסויים יהיה יותר גדול מהיקף של עיגול יותר קטן....אני מקווה שהסברתי ברור...

guys234

New member
איך זה ישפיע................

איך זה (אם בכלל) ישפיע על הטיסן בשעת טיסה ? מבחינת מעלות נראה לי שזה משהו כמו 10-20 מעלות...

td12

New member
זאת לא בעיה בסרווים

ואף לא בעיה בכלל. אם אתה מותח את הסטיק ומשחרר הוא עובר לצד שני קצת בגלל הקפיץ ומשם תגובת הסרוו. זה קורה כאשר עוזבים את הסטיק במכה. עכשיו תחשוב אם אתה מטיס בצורה כזו שאתה משחרר את הסטיק, אני מניח שלא ולכן אין בעיה.

guys234

New member
נ.ב

אני לא בטוח שזה בגלל הסטיקים... בכל מקרה האם זה אפשרי לתקן את זה במידה וז האכן over shoot?

td12

New member
תסתכל על הסטיק בזמן שאתה משחרר אותו

נסה לשים לב אם הוא עובד את האמצע וחוזר.

זה Over-Shoot.

כאשר משחררים את הסטיק, הקפיץ מחזיר אותו למרכז הרבה יותר מהר מתנועת הסרוו... עד שהסרוו יגיע למרכז, הסטיק יספיק לקפוץ פעמיים, לעשות גלגלון וצוקהרה ולחזור למרכז. אם זה ישפיע על טיסת 3D ? כן. אם זה יורגש, לא בטוח. אם זה ישפיע על כל טיסה אחרת, לא בהכרח 3D ? כן...

למעלה