בעיה בסקאלה

Ofirdt

New member
בעיה בסקאלה

יש לי דיטי 98 והמחוג בסקאלה לא עובר את 90 קמ"ש. אני רוצה לדעת אם זה בעיה בכבל או שהבעיה היא בסקאלה? דרך אגב היום ניסיתי להעביר הילוך בלי קלאץ' וזה קצת קשה. לא הסתדר לי כל כך. אני לא מנסה יותר. ניסיתי איזה 3 פעמים וזהו.

Ofirdt

New member
עוד משהו הפעם בקשר לצמיג

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות צמיג 100 אחוז שטח במידה של הדיטי? חיפשתי אצל איזה 3 יבואנים ואין להם.

yoad dt

New member
כמה דברים...

דבר ראשון, אתה באמת הולך לבזבז כסף כדי שהסקלה תראה לך שאתה מגיע למאה?!?, אם אתה אומר שבדקת שהדיטי שלך עובר את ה90 ומגיע למאה, למה אתה צריך שגם הסקלה תגיד לך את זה, למה לזרוק סתם כסף?! דבר שני, אם אתה מחפש צמיג 100 אחוז שטח, תקנה קנדה, אחלה צמיג, הוא נגמר מהר, אבל אחלה צמיג!!!

ROCKr

New member
כמה רצית ש 50 סמ"ק יוכל לסגור ../images/Emo35.gif

מה אתה חושב שזה EN

Ofirdt

New member
תאמין לי שהוא מגיע ל100 לפחות

מ10000 סל"ד הסל"ד עולה אבל המחוג נשאר על 90 קמ"ש. הגעתי ל12000 סל"ד שזה המקסימום וזההיה עדיין על 90. לא הבנתי למה המחוג לא עולה אז גם התכופפתי והוא עדיין התנדנד על 90.

ROCKr

New member
אם סקאלה משקרת זה לא אומר >>

שזה אמת זה 50 סמ"ק תעשה לי טובה הם מגיעים ל85 במציאות והסקאלה מראה 90 או 100 ככה זה עם דו"שים קטנים

Ofirdt

New member
אחי. זה מדוד במכונית

אז אל תגיד סתם דברים. אם אתה יודע את התשובה אז תענה. דרך אגב המחוג מתנדנד כל הזמן והוא לא מדוייק.

ROCKr

New member
קודם כל >>>

בדוק במכונית
זה שטויות בדקנו הרבה פעמים עם מכוניות שונות ועם אותה מכונית 3 פעמים ותמיד יוצא שזה בוליטש !!! הייתה לי בעיה כזאת עם סנדה ואחרי החלפה של חוט הסקאלה זה נגמר מה שאמרו לי זה שכאשר הוא הגיע במקרה שלי ל75 הוא התחיל להחליק או משהו אז לא הראה יותר אבל זה לא אומר שהאופנוע לא נסע יותר

Ofirdt

New member
אני אומר לך שבדקתי ב3 מכוניות ו...

ובשלושתם זה היה אותה מהירות. אני יחליף ונראה אם זה יעזור.

ixmix

New member
אני חייב לברר משהו חשוב פה !!!

מה זה ה"בוליטש" הזה שאמרת? מה, זה שיטה חדשה למדוד מאירוט ? בוליטש - איך אומרים את זה - bullitash או bullitesh ?? אני רוכב מתחיל, איך הTL בשבילי? מישהו מוכר אחת? כמה סוגר? זה אונדה? מישהו מוכר בסיס לשולחן? (אה, omerIKea, תודה רבה). באתי לפורום ממוטו כי קולט עזב |איקון של Xמיקס מלקק את אצבעות רגליו של קולט| |איקון של פחחחחחחחחחחחח|. תודה מראש על התשובות המהירות.

ROCKr

New member
בוליטש=בולשיט ../images/Emo13.gif ואני חושב ש לך>>>

ואני חושב שלאיקסמיקס כמתחיל יהיה עדיף R6 כמתחיל ואז אחרי יומיים תעבור לR1 ואז אם תלמד איך לעשות גלגלים תוכל לעבור לMZ

tphss

New member
או פשוט

להתחיל על GSX1000-R ואחרי שמיצית אותו (אחרי בערך 3 ימים) לעבור לHYBUSA 1300 משופר עם NOS וקיט BIGBORE ושתלמד לעשות TRIPPLE BACKFLIP ביחד עם בורג באוויר בנחיתה לווילי אזזזזזזז תוכל לעבור לFOX

למעלה