בעיה בסנכרון

noamsm

New member
בעיה בסנכרון

הי לכולם קניתי בשעה טובה את הRX4240 היו לי כמה בעיות עם סנכרון הBT והסרתי את הActiveSync ועכשיו אני בבעיה יותר גדולה... אני מחבר את המכשיר עם הכבל USB והActiveSync מזהה לשניה את המכשיר עם השם של המכשיר ואחרי שניה מזהה אותו כאורח ומבקש ממני להגדיר את המכשיר כמכשיר חדש. האם יש לזה פתרון? לא הצלחתי למצוא PDACE או פה... תודה רבה.

AYELET1

New member
התחדש. רק בשבילך ישר חם מהתנור ../images/Emo3.gif

בעודך כותב את הודעתך וללא שום קשר (כי המדריך עצמו נכתב אתמול...) העליתי לPDACE מדריך סינכרון ב-BT במערכת ההפללה WM5 והוא כאן לפני כן מחק את הפרטנרשיפ הישן

noamsm

New member
הבעיה של הסנכרון היא...

תודה על התשובה ( והמדריך :) הבעיה בסנכרון היא שהמחשב נותן הודעה שהאיפק מסתנכרן עם מחשב אחר ואני צריך לתת שם חדש למחדש ( שני פרופילים באותו מחשב ). האם יש לזה פתרון?

Y. Welis

New member
הערה בעניין המדריך

בנייח אצלי (דונגל BT עם דרייבר של טושיבה לחלונות 2000), תוכנת ה-BT בחרה לה את יציאת COM40 כברירת מחדל, כשהבחירה היתה על אטומטית. במקרה כזה צריך להוריד את הסימון מהבחירה האוטומטית, ולבחור יציאה עם מס' נמוך יותר, מ-9 ומטה, ולוודא שהבחירה באקטיב סינק זהה. אצלי אגב ה-PDA לא הצליח לתקשר עם הנייח דרך האקטיב סינק, אבל אולי הנייח צריך איתחול מחדש.

zami2

New member
המדריך נכתב אתמול?

אז איך זה שהוא כ"כ לא מעודכן? היום כולם משתמשים בתוכנה להפעלת הדונגל שכלולה בתוך הXP. כל מי שעדכן מSP1 לSP2 יודע את זה. תצרי קשר איתי דרך ה"מסרים" ואני אראה לך איך עושים סנכרון באמצעות BT. זה לא בעייה. יש אפילו הסבר לזה ב"עזרה" של XP.

zami2

New member
אוקיי

בואי נתחיל מההתחלה. תתקיני SP2, יש בה תוכנה מובנית של וינדוס לתמיכה בבלוטוס'. דבר שני - תתקיני את אקטיב סינק החדש (4.2). בדרך כלל זה יעבוד מיד אבל לפעמים יש את הבעייה שקרתה לY. Welis . כל מה שצריך לעשות זה להכנס למנהל ההתקנים. להכנס ליציאות COM לבחור אחת מהיצואות שהא יציאת COM של בלוטוס', ללחוץ על מאפיינים לעבור ללשונית של הגדר יציאה ואז לבחור ב"מתקדם" בתחתית החלון שנוצר צריך לשנות את היציאת COM למספר בין 1 ל4 כי אלו המספרים שהאקטיב סינק מכיר. זה נראה די מסובך אז כדאי שתכיני מדריך מצולם.

AYELET1

New member
אני אנסה את זה תודה.

אתה מוזמן להכין מדריך מצולם שיצורף למדריך הקיים (בתור אופציה נוספת) או כמדריך נפרד - כרצונך. אגב, התוכנה המובנית של מיקרוסופט איננה תומכת טוב בדונגלים שלי (יש לי שניים) ואני נאלצת בכל פעם להתקין את הדרייברים שלהם
(ולפני שאתה שואל- יש גם AS4.2 וגם SP2...) ממה שראיתי עד היום לא הכל עובד באותה צורה אצל כולם. יתכן וזה קשור לגרסת WIN גם לאחר SP2 יש עדכונים) וכנראה שגם לתוכנות השונות המותקנות במחשב. ולכן אני מעדיפה לאפשר כמה אופציות (מה גם שלא בטוח שלכולם XP ועם SP2...)

zami2

New member
תגובה

אז כנראה שהתקנת לא טוב את הוינדוס או שהוא לא חוקי. כל דונגל שאני מכניס למחשב מיד מזוהה ויש לי בשורת משימות סמל של בלוטוס', אני לוחץ עליו ועושה התאמה בין המכשירים (מקיש את אותו PASSKEY בשניהם) וזה עובד. כל מי שיש לו XP יש לו SP2 כי זה חלק מהעידכונים האוטומטיים. אם בנאדם מתעלם מהעדכונים האלו יש לו פרצות אבטחה במחשב. הכל עובד באותו צורה בPC. בPPC זה טיפה שונה בין חברה לחברה. (העסק הזה עובד גם עם וינדוס 2000 אם הוא מעודכן)

Y. Welis

New member
בעניין אקטיב סינק - היא מכירה את

יציאות COM מ-1 עד 9, ואז קופצת ל-20 (ב-2000 שלי). לכן הצורך בווידוא בתוכנת ה-BT שהיציאה הנבחרת תהיה נמוכה דיה. אגב דרייבר ב-BT של טושיבה שבא עם הדונגל שלי מתאים גם ל-XP, כך שאין הכרח להסמך רק על המובנה של XP. (צריך גם לומר שבניגוד ל-WiFi, הגדרות התיקשורת של ה-BT מתוסבכות ללא צורך. אולי בדור הבא יהיה שיפור).

zami2

New member
בתוכנה של הדונגל הן מסובכות

בתוכנה של XP זה נורא פשוט

למעלה