"בעיה" בסינכרון ...

"בעיה" בסינכרון ...

זו לא ממש בעיה אבל סתם מעצבן .... אחרי סינכרון כל הקבצים משנים את הקטגוריה שלהם ועוברים ל unfiled ומגדילים לעשות כאלו שפותחים לעצמם קטגוריה חדשה. כל זאת בלאונצ´ר המקורי של הפאלם ... אמנם כיוון שאני משתמש בסילבר זה לא ממש מפריע אך כאמור מעצבן ...
The Colonel

תבדוק את הגדרות ה..

custom ב - HotSync יכול להיות שמוגדר שם באחד הסעיפים Desktop overite handheld וזאת הסיבה... לא להיעלב בסך הכל הצעה...

להעלב ?! למה ?

אבל בכל אופן זו לא הבעיה כיוון שאצלי ה default על : handheld overwrite desktop מהסיבה הפשוטה שאת רוב הכנסת הנתונים אני מבצע על מכשיר הפאלם ...
The Colonel

במידה מסוימת ...

אבל זה היה לפני כ 7 או חודשים, שיניתי ל 30 דקות בערך והחזרתי למקורי... מה גם שמאז פירמטתי את הדיסק שלי במחשב לפחות 3 פעמים ... (יוצא לי לפרמט פעם בחודשיים בערך ...)
The Colonel

לקולונל,

אחרי סינכרון אילו הקבצים משנים את הקטגוריה שלהם ועוברים ל Unfiled? (רשימת טלפונים,משימות,מזכרים)

רק התוכנות זזות ...

טלפונים, יומן, משימות וכו לא משתנות ... כלומר בתוך התוכנות אין שינוי רק כל התוכנות החיצוניות שהתקנתי זזות לu nfiled ....
The Colonel

קולונל, תתעלם מזה. הסתכלתי אצלי

וגיליתי להפתעתי שגם בפאלם שלי קורה מה שאתה מתאר. (אני עובד עם הלאונצ´ם). אז, אם במשך חצי שנה לא שמתי לב ללאונצ´ר של הפאלם, אני מתכוון להמשיך ולהתעלם. בלאונצ´ם הכל בסדר ומסודר בדיוק כמו שאני רוצה (חוכמה גדולה, הרי אני סידרתי זאת לתיקיות בטעם שלי...)

shukyn

New member
זה קרה גם לי. אז הייתי כותב את שם..

הקבצים על המחשב ןאח"כ מסנכרן. לא מצאתי דרך אחרת.

למעלה