בעיה בסינכרון date book

Amiram_e

New member
בעיה בסינכרון date book

יש לי בעיה בסינכרון ה date book בשימוש Outlook. מזה מספר ימים האופציה לא הופיעה תחת HotSync custom. לאחר הסרה והתקנה מחדש האופציה מופיעה, אך הסינכרון עובר מהר ולא מתעדכנות לי הפגישות. אנא עזרתכם הדחופה. אני מציין שהכל עבד מעולה כחצי שנה. בתודה מראש עמירם

Amiram_e

New member
הגדרות סינכרון

הי , לאחר הסרת התוכנה והתקנתה מחדש, רואים כבר את ה אופציה תחת Hotsync custom. הבעיה היא שהפאלם מסתנכרן מהר מאוד ולא מעדכן לי את הנתונים. ניסיתי להסיר ולהתקין איזה חמש פעמים. לא עוזר כלום. אני עובד עם outlook רגיל. עד עתה עבד נהדר. רק בימים האחרונים זה קורה. יש לך עצה? אני חייב את זה דחוף בתודה מראש עמירם

ami-g

New member
תבדוק בהגדרות הסנכרון של ...

ה-POCKETMIRROR (בסרגל הכלים של ה-OUTLOOK יש ICON שמפעיל אותו). אם הוא מוגדר כסכרון, מה שיכול להיות הוא שהמערכת חושבת שלא היה שינוי ולכן מה שצריך לעשות זה לפעם אחת OUTLOOK OVERIDE HANDHELD או HANDHALD OVERIDE OUTLOOK מה שיותר מעודכן ואז להמשיך עם סינכרונים כרגיל. אני מקווה שזה יפתור לך את הבעיה

Amiram_e

New member
ניסיתי ולא מסנכרן

הגדרתי Desktop overwrite hanheld. בהתחלה באמת שמחתי שראיתי שסינכרון ה Datebook אורך יותר זמן, אך ולאכזבתי לא השתנה כלום. מה זה יכול להיות?

avivgr

New member
אני חושב שזה לא היה רעיון טוב.....

לבצע Desktop overwrite hanheld.... היית אמור לבצע את הפעולה ההפוכה... אני מקווה בשבילך שהבעיה יותר חמורה והפגישות שבפאלם לא הושמדו... אביב

למעלה