בעיה בסימס.

מכובשת

New member
בעיה בסימס.

יש לי איזה באג במשחק שמטריף אותי... נכון כשסימית בהריון, אחרי כל ההקאות וזה אמורה לגדול לה הבטן? אז זהו, זה נתקע במצב שלפני זה, שהיא עושה "יווההוווו!" כאילו שהיא רוצה שנמלא את אחד הצרכים שלה. ידיד שלי אמר לי שאני יכולה לשים את הקוד של Move_objects on ולמחוק אותה ואז כשחוזרים לשכונה ואז נכנסים לבית שוב היא נכנסת עם צרכים מלאים וזה אמור להפתר, אבל זה לא נפתר. רעיונות? מצורפת תמונה. ועוד דבר, למי שיש נייטלייף כנראה יכיר- יש את הקוד הזה שממלא את כל הצרכים, maxmotives. הבעיה היא שהוא עובד רק בנייטלייף... מישהו מכיר עוד קוד כזה שממלא את כל הצרכים? (יש לי רק את הסימס הבסיסי) תודה!

LittleDiddle

New member
בקשר לקוד

אני לא מכירה כזה קוד אבל את יכולה למצוא איזו תמונה כזאת שאת יכולה למלאות לה את הצרכים ואפשר למצוא כזאת להורדה באתר: www.mod thesims2.com

מכובשת

New member
אם היית קורא/ת את ההודעה היית מבין/ה

שזה עובד רק בסימס נייטלייף.

CHENMN

New member
זה לא עובד רק בנייטלייף

זה עובד גם בחבילות הרחבה יותר חדשות לדוגמה: לי יש עושים עסקים ואני תמיד משתמש בזה

La Rose Noire

New member
אממ..

כנראה יש הורדה פגומה בסימס.. נכון כשאת נכנסת למשחק מופיע לך חלון עם ההורדות? זה מראה שם איזה הורדות פגומות.. תמחקי את הפגומות

מכובשת

New member
לא מראה לי..

אה, כן, ועכשיו הדיסק החליט להשרט. הסימס לא מוכן להדלק וזה. יש למישהו טלפון של תמיכה טכנית בארץ?

../images/Emo206.gif כל ההורדות שרואים בחלון הראשון זה

כל ההורדות הפגומות ????? אם אני ימחק אותן זה יורד לי את הבעיות?????

גם לי זה קרה

זה באג מהורדות.. אני עשיתי שגם נערות יוכלו להיכנס להריון וזה עשה לי את הבאג הזה. בעיקרון אין הרבה מה לעשות.. תמחקי ותתכיני שוב.. או שתמחקי את כל ההורדות שלך.

מיכי7

New member
היי../images/Emo13.gif

תשימי את הקוד הזה: Boolprop testingCheatsEnabled true בשכונה.. וכשתכנסי לבית, תבחרי איש ואיפה שאת רואה את החלון של הצרכים, הם לא יתמלאו לבד את צריכה "לגרור" את הירוק והוא מתמלא... אפשר גם הפוך (אדום).. את פשוט יכולה למלא את כל הצרכים בדיוק במידה שאת רוצה.. אפשר גם למלא עם הקוד הזה את ה"סקילים" שלהם באותה השיטה.. הקוד עושה עוד המון המון דברים אז אם את רוצה לדעת תשלחי מסר או משהו

LittleDiddle

New member
אבל..

זהירות עם הקוד הזה אם מופיעה הודעה עם האפשרויות delete, cancel, reset אז ללחוץ תמיד RESET! (מניסיוןP:)

מיכי7

New member
נכון../images/Emo3.gif זה עלול למחוק דברים או לגרום לנזקים..

תמיד reset...

קטקטXD

New member
זו ההורדה הזו....

או שיש לכם פאצ שמאפשר להכניס נערות להריון או הפאצ תאומים. שתיהם עשו לי את הבעיה ורק אחרי שמחקתי אותם זה הסתדר.

Miss T B

New member
אבל...../images/Emo80.gif../images/Emo175.gif

אין לי את הפאצ'ים האלו וגם לי יש את הבעיה הזו! זה מעצבן!!!

למעלה