בעיה בסימס..

KillER SmiLEY

New member
בעיה בסימס..../images/Emo54.gif

שאני נכנסת למשפחה כלשהי, לא משנה איזו, זה טוען את המשפחה, ואז נתקע. זאת אומרת, לא בדיוק נתקע, זה מראה בעכבר "כאילו" זה עדיין טוען, והמוזיקה ממשיכה כאילו כלום... ואני מחכה ומחכה וזה לא נכנס למשפחה.. יש איזשהו פיתרון?
מראש..
ועוד משהו.. זה קשור איכשהו להורדות? כי מחקתי חלק וזה עדיין נשאר..

hili האחת

New member
למחוק את ההורדות ממתי שהבעיה התחילה

אם זה לא עובד, למחוק את כל ההורדות.

mikmik000

New member
הייתה לי את אותה הבעיה...

באתר הרשמי יש תוכנה [הייתי מביאה לך קישור אבל הוא לא עובד לי משום מה.. =\] שמארגנת את ההורדות שלך.. תורידי אותה ותמחקי את כל הקבצים שהתוכנה מזהה כ"בסיכון לפריצה".. זו הייתה הבעיה אצלי. מקווה שעזרתי.

spirnof ice

New member
מנצל"שת... בעיה בסימס 2

אני לא יודעת איך ולמה זה קרה... אבל כשאני נכנסת לשכונה השלישית הכל נפתח כרגיל חוצמזה שכל הבתים נלעמו!!!! יש הכל חוץ מהבתים.... מה עושים?

spirnof ice

New member
את מה בניתי????

אתה כנראה לא מבין... זה לא שנעלמה לי משפחה או משהו כזה... כל הבתים הבנויים פשוט נעלמו.... לא רואים אותם.......

SiMpLe PlaNiT

New member
כנסי...

זאת סתיו.. KillER SmiLEY.. אני בכינוי של אחותי.. תגידי.. למה את מנצלשת!??!<?!?!!<!??!?!?!?!?!? לא ענו לי איזה תכנה ואת גורמת לאנשים לענות לשאלה שלך במקום לשאלה שלי!! סליחה אבל זה ממש מעצבן!!

mikmik000

New member
הא סליחה לא שמתי לב.. ../images/Emo13.gif

לתוכנה קוראים The Sims2 ContentManager והורדתי אותה מהאתר הרשמי.. תעשי שם חיפוש את אמורה למצוא שם קישור להורדה..

KillER SmiLEY

New member
רגע,

איפה צריך לכתוב את זה? נכנסתי לsearch וזה שאל אותי מה אני רוצה לחפש אז איפה לחפש את זה?

EyLoN2

New member
הנה

פה: http://thesims2.ea.com/getcoolstuff/contentmanager/CM_EN.zip התוכנה בשפה אנגלית, נראה לי הכי הגיוני שזו השפה שתרצי, אם בכל זאת את דוברת יפנית\סינית\טורקית\כל שפה שהיא לא עברית ולא אנגלית... אפשר למצוא עוד שפות פה: http://thesims2.ea.com/getcoolstuff/contentmanager.php ולspirnof ice תכוונתי שאת הבתים שלך אולי בנית בשכונה אחרת, אם את בונה בית בשכונה אחת הוא לא יופיע בשכונות האחרות... בכל מקרה... תיזכרי טוב טוב אולי התקנת את המשחק מחדש? חוץ מזה לא עולה לי פיתרון בראש

KillER SmiLEY

New member
יהההה תודה!!

הי! הורדת את ה..ה... האייקון הזה של ההומואים
טוב סליחה לא משנה
תודהתודהתודה!

למעלה