בעיה בסימס שלי

coral60

New member
בעיה בסימס שלי

היי טוב אחת זאת בעיה טובה ואחת לא... 1.לאחרונה הפסקתי להשתמש בהורדות כי הם הזיקו לי לסימס וגם למחשב התקנתי מחדש את הסימס והכל עבד טוב ויפה אני באה לעשות אנשים ולבחור להם בגדים ראיתי בגד (חייב לציין שהוא מהממם) שלא מופיע בסימס 2 הרגיל ובאונברסיטה כיאלו זאת לא בעיה אבל מאיפו הוא צץ פתאום? ואני עברתי על כל ארון הבגדים 100 פעם ובלי ההורדות ..למישהו יש מושג איך הוא צץ? ומחקתי את כל ההורדות ולא ראיתי את הבגד הזה לפני אז של תגידו שזה מההורדות.. 2.אני עושה אנשים בסימס ועושה פרצוף לאמא ובגדים לאמא ומופיע את הסמל של האונברסיטה(אני משתמשת בחבילת ההרחבה של האונברסיטה) אין לי בעיה עם זה או משהו אבל שאני באה לעשות נערה צעירה (לא ילדה) הפנים והתסרוקות של האונברסיטה לא מופעים ! מה הבעיה בזה? מי שיכול שיענה! תשרשרו הודעות ! ממני קורל

lilOr

New member
סימס 2.../images/Emo41.gif

חבילות ההרחבה שיצאו לו לפי סדר יציאתם:
סימס 2 אוניברסיטה
סימס 2 חיי לילה
חיי לילה כזה שווה

OoO TuL OoO

New member
נצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

כשאני מורידה נגיד בתים או אנשים הם אמורים להגיע בקובץ Sims2pack נכון? אז הם לא מופיעים לי בקובץ הזה[וכתוב מתחת לתמונה הזאת של הקובץ Sims2pack ] הם מופיעים לי בקובץ של ההורדות הרגילות [ Package ] וכשאני לוחצאת על הקובץ של הבית [אמרו לי שזה אמור להתקין כשאני לוחצת] אז נפתח לי חלון וכתוב שאי אפשר לפתוח אותו ואם אני רוצה לבחור תוכנה שתפתח אותו או משו כזה..[כמו בקבצים הרגילים של ההורדות..] בבקשה תעזרו לי איך אני יכולה לעשות שהקבצים של Sims2pack יופיעו?[ואני התקנתי את המשחק מלא פעמים מחדש וכלום לא עזר..] תודה מראש לכל העוזרים

mikmik000

New member
לא כל ההורדות חייבות להופיע בקובץ..

של Sims2pack.. את פשוט צריכה לשים באופן ידני את הקובץ של הPackage בתוך התיקייה של ההורדות. (my documents\ea games\the sims 2\downloades) אם אין לך תיקיית הורדות, פשוט צרי אחת.. המשחק כבר ידע איך לגשת אליה.. מקווה שעזרתי

OoO TuL OoO

New member
אני יודעת..../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

אני לא מתחילה בסימס או משו.. אני משחקת די הרבה זמן וגם אם אני שמה את הקובץ של הPackage בתיקיה של ההורדות זה לא עוזר זה כאילו שהמחשב לא רואה את הקבצים של Sims2pack כאילו שיש איזה שהוא פגם..

mikmik000

New member
תשובות.. ../images/Emo9.gif

1. את יכולה אולי לשים לנו תמונה של הבגד? יכול ליהיות שזה בגד שבא עם הסימס ואת פשוט לא מזהה אותו.. האם מופיעה הכוכבית הקטנה שאומרת שהוא בגד שהורדת? 2. בסימס אוניברסיטה נוספו בגדים ותסרוקות גם לנערות ומבוגרות, ולא רק לצעירים-בוגרים.. יכול ליהיות שמה שאת מנסה לשים מיועד רק למבוגרים ולכן לא מופיע כשאת יוצרת צעירה-בוגרת.

למעלה