בעיה בסחיבה

camaro69

New member
בעיה בסחיבה

אני לא יודע אם זה קשור לקטנוע או לאופנוע בנושא הספציפי הזה הכלי שלי הוא אקסיטינג חדש מאוד עם 2000 ק"מ ושמתי לב שהוא ממש לא מאיץ כמו שצריך תדלקתי אותו היום כך שזה מביא אותו למסקנה שיכול להיות שמשהו בדלק לא בסדר אני מכיר בחור שלא מזמן תדלקו לו דיזל במקום בנזין יש לי הרגשה רעה שזו אולי הבעיה השאלה היא אם כן? ואם לא אז מה יכול להיות? הקטנוע ללא הזרקת דלק בתודה מראש

בורגמן

New member
איפה תידלקת?

קימות מספר תחנות דלק בהן התגלה דלק מהול לצערי נתקלתי זאת פעמים רבות בתחנות אלון/דור אולם קטנוע חדש, אך יכול להיות שהוא לא הזרקה???? האם יש סיכוי שתידלקת 96 במקום 95? ואולי כאן הבעיה שלך? פיתרון-אם חשדך בדלק: רוקן מלא חדש הוסף תוסף לניקוי השאריות ובדוק התוצאות

camaro69

New member
אכן זה ה 250

אני מנסה להיזרכ בדיוק לגבי התדלוק אבל קשה לי לשים בדיוק את הנקודה משמע אני צריך פשוט לנסוע כך עד שייגמר הדלק? או ממש לרוקן פיזית את הכל לנקות את הכל ולתדלק מחדש

xfwind

New member
../images/Emo12.gif"תידלקו לו"../images/Emo35.gif

אני מקווה שאתה לא נותן ש"יתדלקו" לך. רוכב חייב לתדלק בעצמו. לפחות כדי שלא ישטפו לו את הדו"ג בבנזין.

זה ניראה בעיה של דלק-גם לי קרה בעבר ליפני טיו

טיול ,לאחר התידלוק האופנוע לא עבר 120 קמ"ש. וכשתידלקתי שוב הכל הסתדר.

iec

New member
לא לתדלק בתחתנת "דלק" שעל דרך נמיר

התחנה ממוקמת על דרך נמיר לכיוון צפון-אחרי הפניה של חיים לבנון (לשעבר האוניברסיטה)... לאחר תדלוק שם עם רכב נדלקה הנורה של מערכת הדלק ובמוסך זיהו מים בדלק ... וזו לא התלונה הראשונה עליהם בעניין הזה הבנתי... תיזהרו!

kangal

New member
סתם תהייה-מים ודלק מתערבבים../images/Emo35.gif

דלק לא צף על המים (או ההפך)
נכנסתי לויכוח עם מישהו לגבי התחנה במסילת ציון אליה אני לא נכנס יותר אף פעם מכיוון שהם מוהלים והוא טוען כי מהילת הדלק היא בסולר ולא מים מכיוון שהם אינם מתערבבים...
נשמע לי הגיוני.

Niki29

New member
המים כבדים יותר מהדלק

ולכן אם המיכלים התת קרקעיים בתחנה היו קרובים לסיומם אז יש מצב שבתחתית יש קצת מים שהמשאבות ייקחו איתן. אותו דבר במיכל של האופנוע, המים ישקעו לתחתית המיכל וסביר להניח שיישאבו למערכת הדלק. כל זה כמובן בלי קשר למהילה עם סולר...

רמי בר1

New member
אין קשר,הדלק במיכל לא עובר בחישה,והמים נמצאים

בתחתית ללא קשר לגובה הדלק במיכל.המים מגיעים מהלחות,ואחת לחצי שנה צוות של חברת הדלק שואב את התחתית עם צינור שמוחדר עד שם.צינור הדלק של המשאבה לא שואב מתחתית המיכל.המהילה היא לא במים אלא בסולר,או סולר תעשיתי שהוא זול מסולר לתחבורה. במיכלי דלק תת קרקעיים המשמשים לתעופה,לא מתדלקים מהמיכל במשך שעה לאחר מיליו עי'' מיכלית הדלק,וזה מההנחה שזרם הדלק החזק בזמן מילוי המיכל מרים חרצפים שונים מקרקעית המיכל.

shahf

New member
במיכלי דלק תת קרקעיים לתעופה יש כ"כ הרבה

מסננים בין המיכל למטוס שזה לא משנה אם יש חרצפים או לא.

רמי בר1

New member
אני לא יודע מתי ממלאים,אבל אישית לא

קרה לי עד היום מקרה של דלק שהשפיע על עבודת המנוע,לא רכב ולא אופנוע.אני חושב שאנשים משליכים על הדלק הרבה מהבעיות שלא קשורות אליו,כמו גם עצות טכניות מחברי פורום שהם לחלוטין לא מביני עינין.

תדלקתי ב"דלק" הזו מספר פעמים 98 אוקטן

ולא נתקלתי בבעיות לאחר התדלוק. איזה דלק תדלקת שם?

camaro69

New member
להיום

היום שאבתי את כל הדלק מהמיכל עד כמעט שנשארו לי בערך 400 מ"ל. תדלקתי 98 בהמלצה מהבעל מוסך שלי ומעוד כמה אנשים מביני עניין. עברתי בערך 5 ק"מ ועדיין אין שינוי אולי צריך שיעברו עוד מספר ק"מ בכל מקרה עברתי את ה2000 ק"מ ונדלקה לי נורית של החלפת שמן אני די חושש למען האמת

למעלה