בעיה בניקון D750.

steiff

New member
זכורות לך התקלות בניקון EM?

כמה דגמים היו לניקון שלא נכנסו להיסטוריה בגינה ניקון זכתה (ובצדק) בשמה הטוב?

בחן את המותג לאורך זמן. היו לניקון לא מעט נפילות אבל במקביל היה (ויש עדיין) לניקון קו רציף של מצלמות מצויינות. סוסי עבודה כמעט נטולי תקלות.

התקלות שאתה מדבר עליהן מאפיינות את הדגמים המוזלים לחובבים. D600 ו-D750. לא את הדגמים המקצועיים. לפנתיאון של ניקון תיכנס D5, לא D750.

תריס דפוק ב-D750? זה לא התריס דפוק. זה התכנון הכולל. זו מצלמה דפוקה מלכתחילה שכל מטרתה היתה לדחוס פיצ׳רים למי שמחפש רעש וצלצולים. ככה גם היתה D600: מצלמת FF לעניים.
 

ravivme

New member
וזו תעודת מצויינות לטויוטה ?

מי שיש לו טויוטה מרגיש יותר טוב או פחות טוב בעקבות הגילוי הזה ?
בפעם הבאה שיילך לרכוש רכב , האם זה ישפיע על השיקולים שלו ?

עצם העובדה שמצאת עוד חברת ענק שנפלה במקום שאסור ליפול לא מעידה על שום דבר חיובי לגבי ניקון. גם לא לגבי טויוטה.
האמון המוחלט בחברות האלה נסדק. "גם בארזים נפלה שלהבת".
אגב, הדברים שגילתה טויוטה קשורים גם בתהליכי התיישנות (בעיית הקורוזיה, וגם שחרור הבורג), דבר שהרבה יותר קשה לצפות בשלב התכן, למרות שיש לכך כלים מסויימים (אם כי מוגבלים).
אז ההשוואה לא ממש מדויקת, וכפי שכתבתי, לא אמורה לעודד אף אחד.
 

e zi

New member
הנה עוד דוגמה (רוצה עוד? או שמספיק 2?):

http://www.foxnews.com/story/2001/05/23/timeline-firestone-tire-case.html

Aug. 9, 2000: Bridgestone/Firestone Inc. announces a recall of 6.5 million ATX, ATX II and Wilderness AT tires, many sold as standard equipment on new Ford Explorers.

Sept. 1, 2000: NHTSA releases a list of approximately 1.4 million additional tires that it suggested should be replaced, but Bridgestone/Firestone refused to recall.

May 22, 2001: Ford recalls remaining 13 million Wildnerness AT tires on its vehicles, saying it is concerned about the tires' safety. The recall will force Ford to take a charge of $2.1 billion.

---
ב-2 הדוגמאות שנתתי מדובר על מערכות תומכות חיים (ולא במקרה הבאתי אותן): בדוגמה השנייה אנשים רבים מצאו את מותם. זה לא תריס של מצלמה, שבמצבים נדירים מראה Flare.

עצם העובדה שמצאתי (זה די קל כי פשוט יש המון) חברות ענק מובילות ש"נפלו" מעידה שניקון לא יוצאת דופן. רכבי טויוטה נחשבים מהאמינים בעולם. מי שיש לו טויוטה לא "מרגיש יותר טוב או פחות טוב בעקבות הגילוי הזה".
 

ravivme

New member
נגמרו לי המילים

לא יודע איך להסביר את עצמי כדי שתבין.
אתה יכול למלא אלפי דפים ב- Recalls.
בהצלחה.
 

steiff

New member
עובדה שטויוטה היא אחת המכוניות הכי נמכרות

ונחשבת אמינה ומאריכת ימים. ויש לה תקלות כמו לכולם. גם ל-BMW וגם ל-לייקה.
 

AviL30

New member
צריך לדעת איזה דגם לקנות

קשה לי להאמין שיהיו בעיות תריס כאלה לדגמים כמו D500, D810, D5
ניקון D750, 600,610 מי שרכש, כמוני. ידע מראש שמדובר בדגם חובבים.
מרגישים את זה ישר. לא צריך להיות מומחה.

ובאמת זה ככה, לא צילמתי איתה ברצף, כי אחרת התריס היה ניתקע לפעמים.
אבל לצילום בודד לא הייתה בעיה משמעותית.

ככה זה גם לגבי עדשות. חלק מהעדשות החדשות שלהם פשוט הורסות להם את השם.
 
מצלמה.

אין סיבה שהמצלמה לא תחזור לעצמה לאחר התיקון . בטוח תהיה טובה יותר.
אני סומך על המעבדה של הדר שיעשו עבודה טובה ברמה שניקון דורשת.
בכל מקרה אני לא מוכר מצלמות ...יש ברשותי את כל המצלמות שרכשתי עד היום. אם אצטרך ארכוש חדשה.
 


חשבתי שהשירשור הגיע למיצוי ביום חמישי .
.. לא ידעתי שהיתה כאן 'מלחמה' בסוף השבוע ... מעניין לקרוא את כל התגובות .
פעם ראשונה שאני שולח ציוד צילום לתיקון וקניתי די הרבה במהלך השנים (בעיקר ניקון) .אכן יש קצת אכזבה מניקון שמשאירה אותי ללא מצלמה לתקופה הקרובה ...
מצד שני אני שמח שיש שירות יעיל שמטפל בבעיה.
אני לא חושב שאפסיק לקנות ניקון בגלל המקרה הזה , בדיוק כמו שקניתי טויוטה למרות כל קריאות הריקול שלהם ( לא לרכב שלי
).

שבוע טוב!
 
למעלה