בעיה בנורטון 2005

dvirm2

New member
בעיה בנורטון 2005

בוקר טוב לכולם! לאחרונה ניתקלתי בבעיה בנורטון 2005 שמותקן אצלי במלואו הכולל את האנטי ספאם... מזה כמה שבועות שאני מתחיל לשלוח דואר, אחרי כמה דקות הנורטון מראה לי הודעת שגיאה ונסגר..! רצוי לציין שפועל ברקע אימיול שאף פעם לא הזיק לי בעבר לשלוח דואר, בנוסף הסרתי והתקנתי מחדש ובעיה לא נפתרה עדיין. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מההתחלה ועדיין לאחר משלוח דואר הנורטון מראה לי הודעת שגיאה. הוצאתי מכלל אפשרות שאני מעמיס על התוכנה כי רק לאחרונה החלה הבעיה מההתחלה לא הייתה לי בעיה כזו. ובדקתי גם וירוסים ותוכנות ריגול והכל נקי...!!!

k e r n e l

New member
תבטל את הOUTGOING !

תכנס לנורטון >option >משם ל email scannig ותוריד את ה
מה scan outging mail כי זה די מיותר גם מעכב שליחה ! אם לא עוזר צלם שלח אתה ההודעת שגיאה אשתדל לעזור לך ! בהצלחה והמשך יום נעים !

dvirm2

New member
זה לא עוזר

ביטלתי את הסריקה לדואר היוצא והנורטון עדיין סורק דואר יוצא...

k e r n e l

New member
משהו השתבש לך בהתקנה של הנורטון !

שמע ,משהו לא מותקן כראוי אם ביטלת ועדיין ממשיך לסרוק דואר יוצא ! במידה ויש לך את ההתקנה ,נסה את זה תסיר אותה ע"י ה UNINSTALLER שלה תוריד את הקובץ מפה :ftp://ftp.symantec.com/misc/consumer/Rnav2003.exe אח"כ תריץ את הקובץ ותבחר לא ואז uninstall,זה אומנם עד 2003 אבל סביר להניח שיסיר רשומות של נורטון שנישארות אחרי ההסרה מתוך התוכנה . ואחרי ריסטארט כמובן נסה להתקין מחדש ואז לבטל את האופציה של ה outgoing! בהצלחה !

למעלה