בעיה במערכת ההפעלה

royeei

Member
בעיה במערכת ההפעלה

שלום
שאלתי בעבר ואני שואל שוב כי השאלה הלכה אחורה ולא קיבלתי תשובה, לפני שאני שואל בגלל שאז לא הצילחו לעזור לי, אז אולי ידוע לכם על טכנאים בנושאים האלה שיכולים לעזור אפילו דרך הטלפון תמורת סכום יפה.

-יש לי קבצי אקסל עם קישורים לMP3
- כשאני עושה קישור אז הוא פועל והכל בסדר, והכתובת של הקישור נראית תקינה C: ושרשור התיקיות.
- לאחר שהמחשב מעדכן את עצמו פעם בכחודש ( כשהוא אומר שיש לי 15 דקות עד שהוא ניכבה לבד ) אז לאחר העדכון , הוא פשוט משנה לי את ה"כתובת " של הקישורים , ובין הC: לשרשור התיקיות הוא מוסיף לי בין הסלשים כל מיני דברים כמו - users , appdata , roaming, microsoft
למישהו יש פיתרון?
תודה

Y. Welis

New member
שאל גם בפורום אופיס

&nbsp
אם המטרה ליצור רשימת השמעה - יש תוכנות טובות יותר מאקסל.

royeei

Member
בעיה במערכת ההפעלה

תודה על התשובה
זה לא רשימת השמעה, זה משהו יותר מורכב .
אשאל גם בפורום אופיס או פורום אקסל, אך עד כמה שאני זוכר מלפני כמה חודשים, הפנו אותי לפורומים של מערכת ההפעלה.
אודה לך / לכם אם תקרא את הבעיה ותעלה על איזה כיוון לפתרון.
תודה

Y. Welis

New member
הנתיב המפורט יסייע. יתכן שהאקסל מעדיף אותם כמו קבצים

פנימיים במסמכי אופיס (למשל כאלה שמצורפים למחברות ONE NOTE), שמאוכסנים באותן תיקיות פנימיות שהזכרת.
&nbsp
אבל ההסבר לכך נעוץ בהתנהגות של אופיס נטו.

royeei

Member
בעיה במערכת ההפעלה

תודה,
1) האם אתה בעצם אומר שמכאן אולי יעזרו לי בפורום אופיס/אקסל?
2) האם הגעת לאיזה מסקנה עקב האבחנה שלך , כלומר אולי אני צריך אולי ליצור את הקישורים בדרך אחרת, או לפתוח דף אקסל חדש בדרך אחרת? ( לא יודע אם זה משנה, אבל דף אקסל חדש אפשר לפתוח מכל מיני מקומות למשל- כשדף אקסל פתוח לעשות - "מסמך חדש" , או לחיצה על הלוגו של אקסל בווינוז 8 , או קליק ימני באיזשהי תיקיה במחשב ולעשות "חדש" ואז - אקסל , ואולי יש עוד).

תודה

Y. Welis

New member
העובדה שאקסל מחליף את הקישורים מראה שהבעיה בו

הקבצים אינם משנים מקום, ועל כן זו 'העדפה' שלו למקם אותם בתיקיית CACHE משלו.
&nbsp
מאחר וגם עוד חלקי אופיס מתנהגים כך, אני מסיק שזה עניין ייחודי לאופיס.

royeei

Member
בעיה באקסל

כבר שאלתי בפורום אופיס ואני מחכה לתשובה.

סתם עוד פרט שאולי יתן לך איזה כיוון חדש לפתרון - יכול להיות שהAppdata הזה שהוא מוסיף לי לקישורים לאחר עדכון המחשב זה רמז לכך שאולי יש בעיה עם זה שהאייטיונס שבו אני מגבה / מסנכרן את האייפון הוא זה שיוצר איזה בלבול במחשב?

תודה בכל אופן

Y. Welis

New member
לא סביר. זה מיקום ברירת המחדל של התיקיה של אייטיונז

גם אם היא מנהלת את המוזיקה, עדיין שומרת בתיקיה 'מוזיקה'.

royeei

Member
הנה מה שהוא מוסיף לי

במצב רגיל יש C , נקודותיים ואז שרשור התיקיות .
הנה מה שיש בין הC לשרשור התיקיות ( ה rrrr.... זה במקום שם המשתמש של המחשב שלי ) -
C:\Users\rrrrr\Users\rrrrr\AppData\Roaming\Microsoft\Excel\

למעלה