בעיה במעצורי formula oro k18

Julien Absalon

New member
בעיה במעצורי formula oro k18

אתמול קניתי את המעצורים הנ"ל מבנאדם(יד שנייה) המעצורים הרגישו ונראו בסדר גמור, עברתי על הכבלים על הידיות, על הקליפר ראיתי את הרפידות שהם במצב תקין לחלוטין. המעצורים אמורים להיות עם כוח עצירה מטורף לגמרי לפי מה שכותבים עליהם, אמורה להיות נשיכה חזקה מאוד, וזה לא קורה כלכך. עוד בעיה שיש לי במעצורים היא שאני לא יכול לכוון את המרחק של הידית מהכידון כי הבורג שעושה את זה פשוט לא זז ואני ממש ממש לא רוצה להרוס אותו. תודה מראש לעונים/עונות Aviv

tomer001

New member
למה שלא תפנה לבנדם שממנו קנית../images/Emo35.gif הוא בטוח....

מכיר את היסטוריית הבלמים יותר טוב מכולנו פה...

Julien Absalon

New member
פניתי אליו

הבנאדם אומר שהמעצורים במצב מצוין ואין איתם שום בעיה(לא רוצה להגיד דברים שאני אח"כ יצטער עליהם). דיברתי עם היבואן והוא אמר שהוא יבדוק את העניין ומה אפשר לעשות.

מישל431

New member
האם רכשת ממנו גם את הרוטורים?

אם הרוטורים לא נכללו בעסקה- והרכבת רוטורים אחרים- תוכל לדעת רק אחרי כמה רכיבות - עד שהרפידות יתאימו עצמן לשטח הפנים של הרוטור - אם זה המצב ברור שהם לא יעצרו בשיא כושרם לגבי כיוון הידית- שים קצת זזקל על הבורג כיונון ותחכה לילה ותנסה שוב

Julien Absalon

New member
איפה לשים את השמן הזה?

שמתי כבר בבורג הקטן שמכוון את המרחק של הידית מהכידון=לא עוזר!!!

tomer001

New member
../images/Emo41.gifאל תקרב את השמן הזה לשום מקום באופניים../images/Emo70.gif

יש שמנים יעודיים לאופניים ובמיוחד אל תקרב שמנים לכל מערכות הבלימה. אני מציע לפנות לחנות / יבואן לבדיקת הבעיה. ד"א, מה שכתבת בקשר ל"נשיכה" של הבלמים, גם כשאני קניתי את המונו T6 של הופ ציפיתי לכוח עצירה כזה, אבל לא היה... מה שכן, בכל טמפ' ומצב העצירה מתבצעת ע"י אצבע אחת וכשצריך באמת כוח העצירה מצויין והבלם נועל בכל מצב (ככה הוא גם מתוכנן, לחיצה חלשה מאיטה את התנועה וחזקה נועלת אבל ללא נשיכה). קח בחשבון שנשיכה לא תמיד היא מצב טוב / אינדיקצייה למעצורים טובים. ככל שהעצירה חדה יותר הבלם פחות רגיש לטעויות שלך ובמקרה חירום, לחיצה מהירה, תעיף אותך מהאופניים (במיוחד בבוץ ומעל סלעים). בהצלחה, תומר.

Vintage

New member
הבחור צריך לשחרר בורג תקוע

לזה מיועד WD40. ד"א WD40 זה לא שמן.

מישל431

New member
זה מה שחשבתי, אם כך....

אחרי כמה רכיבות תרגיש את "הנשיכה" שאתה מחפש בנוםף אם תרצה להשקיע - וזו רק המלצה למהדרין כמובן תקנה רפידות חדשות ורוטורים חדשים- אך שוב אתה לא חייב לגבי הבורג- זו לא הבעיה שלך כרגע- כל עוד הידית לא נוגעת בכידון בלחיצה אתה תתרגל למרחק.

Julien Absalon

New member
אני בקושי מגיע אל הידית

הרפידה האחורית חדשה. המעצור האחורי החל לעבוד קצת יותר טוב אבל המעצור הקידמי הוא הבעייתי. חבר המליץ לי להוריד את לחץ השמן במעצורים וככה הידית תגיע קצת יותר לכיוון הכידון. לגבי הנשיכה, היכולת לשלוט בנשיכה נזקפת לזכותו של הרוכב, אם יש לך ניסיון טוב סביר להניח שתנעל גלגל כמה פעמים ואז תתרגל לעובדה הזאת. אני אישית מאוד אוהב את הנשיכה הזאת למרות שלא הרבה אנשים אוהבים את זה. מוכרח לציין שהידיות של הפורמולה הן מהנוחות שרכבתי איתן אי פעם, ורכבתי עם הרבה(מאגורה, שימאנו, אביד, הופ..) אביב נ.ב: תודה רבה לעונים

oferbic

New member
אם ראש הבורג תקין

ואינו שחוק, הרי שמפתח אלן במידה המדוייקת יעשה את העבודה. הבורג הזה משמש רק כמעצור לסיום מהלך הידית ותו לא, כאילו יש שם חוט שמחחזיק את הידית שלא תיפתח יותר מדי. קשה לי להאמין שיש בעיה ממשית בבורג ואם תיגש למכונופן (או כל מי שמכיר קצת ברגים קטנטנים כאלו), הוא יוכל להפעיל כח ללא חשש. אגב, מפתחות אלן מתוכננים להתעקם לפני שהם הורסים את הבורג כך שאין לך הרבה ממה לחשוש לנסות לבד. ניחוש: אולי שמו לוקטיט כדי למנוע מהבורג להסתובב חופשי.

Julien Absalon

New member
סידרתי מה שהיה צריך לסדר

המתאם שקיבלתי עם המעצורים היה מתאים לרוטור של 180מ"מ ואני שמתי 160 מ"מ, חשבתי שמשהו לא בסדר ברוטור. רפידה קדמית הוחלפה בחדשה, כעת המעצורים עובדים במצופה מהם ואפילו יותר מזה. תודה רבה אני חייב לגל ולסטיבן מהחנות rock n road בלטרון שעשו עבודה מצויינת. נ.ב: יש להם אופניים חדשות! גל העלה את הרעיון ליצור אותם. אני שבוע הבא לוקח אותם למבחן. מסיבוב קטן נראה לי אופניים ממש מעולות(זנב קשיח אולמאונטיין מכורמולי)

למעלה