בעיה במסרים אישיים

orend123

New member
בעיה במסרים אישיים

נכנסתי עכשיו ומהבהבת המעטפה הזאת של מסר ממתין, וכתוב מסר אחד חדש. אני נכנס לתיבה ואין שם שום מסר חדש, ניסיתי לכבות ולהדליק, לעשות ריפרש, לעבור לעמוד אחר, שום דבר לא עוזר. ההודעה ממשיכה להבהב ובתיבה עדיין אין מסר... מה לעשות? בברכה,

Crossface

New member
מוזר....

לפני כמה דקות הופיע לי שיש לי מסר 1 נכנסתי למסרים ואין שם שום מסר..... עשיתי בדיקת הודעות ושום דבר נכנסתי ויצאתי כמה פעמים ואין שום מסר ועדיין מופיע לי שיש לי מסר חסר מה זה?

גם אצלי../images/Emo70.gif (אבל לא ראיתי שכתבתם, אז

פתחתי הודעה חדשה
) ארנון

../images/Emo101.gif המסר הנעלם...

בחצי השעה האחרונה אני מקבל מסרים חדשים, קורא אותם, מוחק אותם - והכל בסדר... פתאום, יש לי הבהוב של "מסר אחד חדש" (ואכן, אני מחכה למסר חשוב
), אך כשאני פותח את תיבת המסרים - אין מסר חדש... ניסיתי כבר הכל: לרענן את דף התיבה, לרענן את הדף עם ההבהוב, ללחוץ על "בדיקת הודעות", לצאת מהמערכת, להיכנס למערכת, אפילו עברתי מחשב - נאדה! המעטפה עדיין מהבהבת, אך המסר החדש עדיין איננו
מה לעשות?
ארנון

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

עד לפני דקה גם אני נתקלתי בבעיה הזאת. היבהבה לי המעטפה, אולם לא היה מסר חדש ואף לא נשלחה הודעה לאימייל שהתקבל מסר חדש. אבל בזה הרגע, קיבלתי את המסר, למרות שלא נשלחה לי עדיין הודעה למייל..שזה די מוזר. אני מציעה שתמתינו מס´ דקות ותראו האם אתם מצליחים להכנס ולראות את המסר החדש. בכל מקרה אני אבדוק את הנושא.

Crossface

New member
הגיע ההודעה

והיא של תפוז אבל משום מה גם אחרי שאני פותח אותי היא לא מסומנת כפתוחה ואני גם לא מצליח למחוק אותה ומפריע לי בעיניים שיש לי הודעה

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

נכון.... ההנחה שלי היא... מאחר וזו הודעה של תפוז אנשים, והודעה זו נשלחת אני מאמינה לכל האנשים במקביל, לוקח קצת זמן עד שזה מתעדכן אצל כולם. גם לי מופיעה עדיין ההודעה על מסר חדש למרות שהוא נקרא. אני מעריכה שיקח קצת זמן אבל זה יתעדכן בהמשך. במידה ויהיה עדכון נוסף אני אעדכן.

פגעסוס

Well-known member
כרגע...

כרגע קראתי את ההודעה והמעטפה נעלמה. אני מאמין שאם תקראו עכשיו לא תהיה בעיה...

crazyness

New member
../images/Emo26.gif

לי יש בעיה אחרת עם המסרים
כתוב לי שיש הודעה חדשה ואני מנסה לפתוח אותה אבל הוא לא מצליח לפתוח את ההודעה.. ניסיתי כבר מעל 5 פעמים ,ריעננתי את הדף וכלום. אני יודעת שיש שם מסר והוא חדש -ואני לא מצליחה לראות אותו. ניסיתי לפתוח גם את המסרים הישנים ששמורים לי שם וגם הם לא נפתחים..

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

האם רק היום הבעיה עם המסרים התחילה או שזה כבר כמה זמן ככה?
מה קורה כשאת מנסה לבצע יציאה מהמערכת ואז להכנס שוב לתיבת המסרים?
האם את משתמשת בממשק הבסיסי או הממשק המתקדם בתיבת המסרים?
תבדקי שהתאריך (כולל השנה) נכון במחשב.
במידה ויש לך כמה שמות משתמש , את מוזמנת להעזר במאמר שכאן.

crazyness

New member
../images/Emo26.gif

הבעיה התחילה היום. אני לא משתמשת בממשק המתקדם. יש לי רק שם משתמש אחד
רבה לך על העזרה

crazyness

New member
../images/Emo26.gif

כן. הבעיה התחילה רק היום
עוד לא ניסיתי.. אני ינסה עוד מעט..
ממשק בסיסי
הכל נכון ותקין
יש רק שם משתמש אחד
על ה

פגעסוס

Well-known member
בהנחה ו..

בהנחה ויציאה מהמערכת וכניסה מחדש לא הועיל (ונשמח לדעת אם זה כן הועיל) נסי לבצע מחיקת הסטוריה וקבצים זמניים... זה לעיתים פותר בעיה גם מבלי להבין ממה היא נובעת.

למעלה