בעיה במכונת כביסה

בעיה במכונת כביסה

יש לי מכונת BEKO חדשה יחסית (בת שנה). בכביסה האחרונה שמתי לב שהמכונה לא "שואבת" את המרכך ולא משתמשת בו, למרות שלא שיניתי את התכנית כביסה. אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי. מה התקלה, במה כרוך התיקון, ואם למישהו יש מושג לגבי עלות... יש לי הצעה מחברת היצרן לחדש אחריות לשנה בתעריף של 300 ש"ח שכולל עבודת טכנאי ולא כולל חלקים קטנים של פלאסטיק או גומי או חלודה. זה נשמע לי קצת הרבה, למרות שאין לי מושג כמה גובה טכנאי פרטי על ביקור. במידה ויש למי מכם המלצות על טכנאי מכונות כביסה טוב ואמין באיזור גבעתיים-רמת גן, גם זה יוכל לעזור לי... תגובות והצעות תתקבלנה בברכה. תודה ויום נעים.

קשתית34

New member
לפני שאת רצה לתקן...

אצלי זה קורה לפעמים וגם אצלי המכונה חדשה..
אני נוהגת לשפוך יותר מידי מרכך כביסה לתא המכונה בתקווה שהבגדים ייצאו ריחניים ונעימים יותר (מודעת לזה שזו טעות) למרות שברוב המקרים כמות מידה של פקק המרכך מספיקה. מה שקורה זה שפשוט המעבר נסתם במכונה וכך המרכך לא עובר אליה. תשלפי את המגירה של המרכך (והאבקת כביסה) מהמקום שלה לגמרי, פשוט תנקי ותפתחי את כל הסתימות, תתפלאי למצא שאריות יבשות של אבקה ומרכך בכמויות לא מעטות, בכל אופן שווה לנסות לפני שקוראים לטכנאי.

אז זהו ש....

שלפתי את המגרה וניקיתי אותה. האם יש עוד מקום שאפשר לבדוק? אין לי מושג לאיפה זה נכנס.... תודה.

נועם@בת

New member
האם את משתמשת במרכך קומפקט?

אני עברתי למרכך רגיל ובעית המרכך נפתרה. פתרון אפשרי נוסף. מעל מגירת החומרים ישנם פתחים דרכם המים זורמים, יתכן והם סתומים. אחרי שהוצאת את המגירה, קחי מברשת שינים ותשפשפי את הנקבים שמעל. נועם

I Was Hoping

New member
נכון, קומפקט נורא סמיך

ממליצה על בדין, הריחות משגעים וחזקים, והנוזל עצמו נוזלי מאוד ולא נתקע.

למעלה