בעיה במימון סייע ע"י המועצה המקומית (גן יבנה)

התחלנו לבדוק גם את האפשרות הזו

זה לא כל כך פשוט כי מדובר במועצה איזורית של מושבים וקשה מאוד למצוא שם בית במחיר סביר אבל כמו שאמרתי גם את זה אנחנו בודקים

התחלנו לבדוק גם את האפשרות הזו

זה לא כל כך פשוט כי מדובר במועצה איזורית של מושבים וקשה מאוד למצוא שם בית במחיר סביר אבל כמו שאמרתי גם את זה אנחנו בודקים

allafish

New member
עוד יתרון של מעבר דירה

הוא שאם הילד יגור קרוב לבני כיתתו הוא יכל להיפגש איתם גם אחרי בית הספר. מאוד קשה לפתח חברויות אם נפגשים רק בבית הספר. לבני מעבר לשכונה בה ממוקם בית הספר בו הוא משולב עזרה מאוד מבחינה חברתית

allafish

New member
תפנו לקליניקה משפטית לאנשים עם מוגבליות

כשלי היתה בעיה משפטית (מול ביטוח לאומי) פניתי לקליניקה משפטית לאנשים עם מוגבליות של אוניברסיטת בר-אילן. קיבלתי שם ייצוג משפטי סופר מקצועי ובחינם מעו"ד רוני רוטלר שבזכותו בני קיבל גימלה.
ממליצה לך בחום לפנות אליהם.
הנה קישור
http://www1.biu.ac.il/index.php?id=2&pt=20&pid=4&level=2&cPath=4&type=2&news=670

אני חייבת לכתוב לאב

שלא יבזבז את כוחותיו לריק, הקליניקה הזו לא ידעה לייעץ אפילו דבר הכי פשוט,,
עו"ד רוטלר לא עובדת שם כבר מאוד ממזמן..

schlomitsmile

Member
מנהל
יש אנשים עם נסיון טוב ויש עם נסיון לא טוב וזה נכון גם לגבי עו"ד פרטיים, לא רק עמותות וגופים וולונטריים.

miss owl

New member
זו הקליניקה הכי טובה בארץ

לייעוץ משפטי וולונטרי בתחום של בעלי מוגבלויות. יכול להיות שהם לא טובים מספיק אבל אני לפחות שמעתי עליהם דברים מצוינים

allafish

New member
הניסיון שלי איתם הוא מלפני כ 7 שנים

והם היו מצויינים. יתכן שדברים השתנו מאז. לא ידעתי שעו"ד רוטלר לא עובדת שם יותר, את בטוחה?
אפשר בטח גם לפנות אליה באופן פרטי, אני התרשמתי שהיא גם מאוד מקצועית וגם אדם נחמד. לא חסרים עו"ד פרטיים שלוקחים הרבה כסף ועושים עבודה גרועה.

אין בעיה אני מבינה שהפורום הזה

הפך להיות מקור ממליצי עמותות, וחבל שכל אותם הורים מאוכזבי העמותות לא משמעים קולם,
אם זה המצב אני חוזרת בי ממה שכתבתי,
לוקחת דברי חזרה, ותמשכו להמליץ להורים ללכת לעמותות להיעזר בהם אולי באמת אפשר לחסוך כסף רב אצל עורכי דין לא טובים.
יתכן שאתם צודקים.

allafish

New member
למה את נעלבת?

אני לא מקבלת אחוזים מאף אחד, פשוט היה לי נסיון טוב, לכן כתבתי שאני ממליצה. לך היה ניסיון לא טוב, ויפה עשית שכתבת שאת לא ממליצה. הרי מטרת הפורום היא לחלוק ניסיון , לא? מי שצריך להחליט יקרא את כל התגובות וישקול את צעדיו בהתאם.

תסלחי לי אני כותבת מדברים שששמעתי

לא פעם ולא פעמים .. אחרת לא הייתי כותבת, זה לא רק ניסיון אישי, זו בעיה
שהורה מיואש מגיע לקבל עזרה ואפילו יעוץ פשוט הוא לא מקבל נכון יש מקום לבדוק ולשפר על מנת לכתוב כאן בגדול {לא את}
זה המקום הכי טוב בארץ!

עורכת הדין שכתבת

או עורך דין אחר לא מדבר עם ההורים אפילו פעם אחת!!!!!!!
יש שם סטודנטים והם מייעצים ושהם לא יודעים משהו הם מגיעים לעורכת הדין המדריכה שלהם
ויש כאן טלפון שבור, ועד שמגיעה התשובה כביכול ממנה לוקח זמן,
למה לא לכתוב את האמת?

ולכתוב את האמת

על מנת לשפר את השרות ולא להכריז סתם שזה המקום הכי טוב בארץ,
יש מקום להתייעלות ויש מקום לשיפור על מנת לקבוע שזה המקום הכי טוב בארץ!!
כל הורה בשעת משבר רוצה לקבל עזרה, כל הורה בשעת משבר מצפה לקבל את הטוב ביותר, לכן העמותות האלו קיימות ,הקליניקות חשובות אבל צריך לעשות קצת בדק בית שם.. ובעצם לא קצת אלא קצת הרבה!!

miss owl

New member
קליניקה זו לא עמותה

את צריכה להפריד בין השתיים התפקיד של קליניקה הוא הרבה יותר מקצועי משפטי משל עמותה. קליניקה תגיש עבורך בג"ץ אם תצטרכי כי יש לה את הכ"א לזה - המנחה עובד אצלם והסטודנטים יעשו את זה כחלק מההכשרה שלהם ומדובר בעשרות שעות עבודה. עמותה מעסיקה עו"ד אחד במקרה הטוב, היא לא תיתן לו להגיש בג"ץ כי זו עבודה שתיתפוס לו את כל הזמן ולא תאפשר לו להתעסק במקרים אחרים. למען האמת רב העמותות בכלל לא נותנות ייצוג בבית משפט בניגוד לקליניקות וכן מי שמייצג בבית משפט זה עו"ד .

סכמנו אין כמו קלינקות הם הכי "טובות "שיש

וחבל על כסף שהורים זורקים לעורכי דין לא טובים , סיכמנו..
בזה סגרתי את הוויכוח,
כל טוב לך.

miss owl

New member
ברור שעורכי דין פרטיים יותר טובים

רק שהם עולים בהתאם ולא חבל על הכסף השאלה אם יש כסף כי כניראה לשמחתך את לא מודעת לזה אבל כן זה עולה הרבה,הרבה מאוד בטח אם מחפשים ייצוג בבית משפט ובטח ובטח בבג"ץ מדובר על הוצאה של עשרות אלפיי שקלים.

הורה ה"עמך"

לא מגיע על מנת לפנות לבג"ץ או לבית משפט, הורה מגיע ליעוץ אצל עורך דין על מנת שיפטור בעיות שלא להגיע לבתי משפט ,
כן זה עולה כסף ולפעמים הכסף שזה עולה שווה כל גרוש כי הורים מספיק מותשים גם בלי להיגרר לבתי משפט ולבג"ץ, אז אני יכולה להבטיח לך
שהסכום שלוקח עורך דין לא עובר את הסכום של חודשיים טיפולים פרה רפואיים אצל מטפלים פרטיים.. וכן זה שווה את המחיר..
ואני מכירה הורים גם ללא אמצעים ושהם היו צריכים להיעזר בעורך דין{כי יעוץ חינם היה שווה חינם} הם עשו זאת..

miss owl

New member
את טועה, זה תלוי במקרה

את כותבת ממה ששמעת אין לך שום הכרות או ניסיון אישי איתם מצד אחד או הכרות והבנה לעומק של כל הרעיון הכללי של קליניקות משפטיות.
כן המטרה של קליניקה משפטית היא להכשיר סטודנטים וברב המקרים הם יודעים ונותנים בעצמם את התשובה והעזרה ממה שהם למדו ובהתאם להנחייה שהם קיבלו מעו"ד שלרב הוא גם ד"ר למשפטים. ברב המקרים לא צריכים יותר מזה והשירות שהסטודנטים מציעים הוא לגמריי מספיק , במקרים חריגים מעורב המנחה באופן יותר פעיל ואז כן ההורים מדברים איתו ופוגשים אותו והקליניקות אם יש צורך פונות ועוזרות גם בבתי משפט כולל בג"ץ.

ואם כבר רוצים לפנות לעמותה

אז הייעוץ המשפטי של אלו"ט יותר טוב, לפחות עורכת הדין של אלו"ט מטפלת אישית בבעיה,
אם היא יכולה לעזור בסיפור הקשה הזה זו כבר שאלה אחרת.

למעלה